Μακελειό στη Λούτσα: Νέα τροπή στην εκτέλεση των έξι – Ο 32χρονος μιλούσε ελληνικά στο τηλέφωνο

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εκτέλεσης των έξι Τούρκων στη Λούτσα, καθώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, το sms που έστειλε λίγο πριν τη δολοφονία ο 32χρονος που συνελήφθη έγραφε: «Όταν τα παιδιά [σ.σ τα θύματα] είναι έτοιμα ειδοποίησέ με».

Τα παιδιά ήταν οι έξι νεκροί στη Λούτσα και το μήνυμα αυτό το έστειλε ο ασύλληπτος εκτελεστής στον 32χρονο.

Μάλιστα, ο 28χρονος συλληφθείς είπε στις αρχές ότι ο 32χρονος μιλούσε στα ελληνικά, προκειμένου να μην καταλάβουν τα θύματα τη συνομιλία του. Τώρα απομένει να εξακριβωθεί το αν μιλούσε σε Έλληνα ή αλλοδαπό που μένει χρόνια στη χώρα μας και γνωρίζει ελληνικά.

Αναζητούν και άλλα άτομα για την εκτέλεση στη Λούτσα

Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της αστυνομίας κατά την επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση, αναζητείται ένα ακόμα άτομο που φέρεται να είναι ο εκτελεστής των έξι. Παράλληλα όμως, σύμφωνα με το Open, αναζητείται και τέταρτο άτομο.

Συγκεκριμένα, οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών πιστεύουν πως, ελέγχοντας τα κινητά των εκτελεσθέντων στη Λούτσα, θα καταφέρουν να βρουν κι άλλα στοιχεία, που θα δώσουν «φως» στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει το Open, υπάρχει ένας κύκλος προσώπων, που ερευνούν στην ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπιστούν και τους υπόλοιπους εκτελεστές, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει να διευκρινίσουν εάν βρίσκονται στην Ελλάδα ή διέφυγαν στο εξωτερικό.