Κρεμάστηκε στο δωμάτιο του σπιτιού του 39χρονος στη Λέσβο

Τραγωδία στη Στύψη της Λέσβου, όπου 39χρονος έβαλε τέρμα στη ζωή του, μέσα στο σπίτι που ζούσε με τους γονείς του. Γύρω στις 22:00 το βράδυ, οι γονείς του άτυχου παλικαριού πήγαν στο δωμάτιό τους για να κοιμηθούν και το παιδί τους στο δικό του δωμάτιο.Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι δύστυχοι γονείς είδαν ότι στο δωμάτιο του παιδιού της ήταν ακόμα αναμμένο το φως.

Ο πατέρας του πήγε να δει τι συμβαίνει και δεν κοιμάται ο γιος του και τότε βρέθηκε μπροστά στην εικόνα του κρεμασμένου του παιδιού. Σοκαρισμένος δεν μπορούσε να πιστέψει μαζί με τη γυναίκα του το κακό που τους βρήκε.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Lesvosnews.gr ο 39χρονος είχε τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά προβλήματα και εκτός του ότι έπαιρνε ψυχοφάρμακα, τον παρακολουθούσε και γιατρός.

Πριν λίγο καιρό είχε ανοίξει στο χωριό του ένα κρεοπωλείο, το οποίο όμως δεν πήγε καλά και αναγκάστηκε να το κλείσει.Έτσι αναγκάστηκε να εργαστεί μαζί με τον αδελφό του σε αγροτοκτηνοτροφικές εργασίες.

Κάποιες πληροφορίες λένε, ότι ο 39χρονος είχε κάποια χρέη από το κρεοπωλείο που έκλεισε και λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα, δεν άντεχε να χρωστάει.

Όλοι στη Στύψη έχουν να πουν ένα καλό λόγο για την οικογένειά του και για το 39χρονο παλικάρι, που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα.