Φέτος το καλοκαίρι να πας Κέρκυρα χωρίς… αυτοκίνητο!

Οι “επιστήμονες” λένε πως όσοι πάνε στην Κέρκυρα, θα πάνε ξανά και ξανά

Για αυτούς που δεν έχουν πάει, σίγουρα έχουν χάσει έναν ακόμα επίγειο παράδεισο που έχει η Ελλάδα. Η Κέρκυρα είναι ένα από τα βορειότερα και δυτικότερα νησιά της Ελλάδας και του Ιονίου Πελάγους. Βρίσκεται στην είσοδο της Αδριατικής Θάλασσας, κοντά στις Ηπειρωτικές ακτές και τα νερά που την περιβάλουν θεωρούνται από τα πιο κρυστάλλινα και μοναδικής ομορφιάς.

Οι ξένοι την αποκαλούν Κορφού (αγγλικά Corfu), κατά παραφθορά του βυζαντινού της ονόματος “Κορυφώ”, από τις δύο κορυφές που φαίνονται καθώς πλησιάζει ο επισκέπτης στο νησί. Υψηλότερες κορυφές είναι αυτή του όρους Παντοκράτορας (η αρχαία Ιστώνη, 914 μ.) και το Στραβοσκιάδι (849 μ.).

Κάνε την έξυπνη κίνηση και πήγαινε χωρίς αυτοκίνητο στο νησί

Πήγαινε στο νησί χωρίς αυτοκίνητο και νοίκιασε από την Ionian Way το όχημα που θέλεις για να περιηγηθείς το νησί με ασφάλεια και οικονομικά. Η Ionian Way προσφέρει μια πλειάδα καινούργιων αυτοκινήτων για όλα τα γούστα και με έκπτωση 15% για προκρατήσεις από τώρα.

Γλίτωσε την ταλαιπωρία της κίνησης και των οδικών χιλιομέτρων (ιδίως αν είσαι από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πελοπόνησσο), φτάνοντας στην Κέρκυρα αεροπορικώς. Η Ionian Way θα σου δώσει το όχημα που θέλεις σε χαμηλή τιμή για να περάσεις τις διακοπές σου άνετα και με ασφάλεια, αλλά και χωρίς το άγχος των μετακινήσεων από τον προορισμό σου προς το νησί.

15% έκπτωση για κρατήσεις μέχρι τέλος Μαΐου 

Κάνε την κράτησή σου εύκολα και γρήγορα εδώ και πάρε έκπτωση 15% σε όλων των ειδών τα οχήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ionianway.com

Facebook page: Ionian Way

Τηλ. επικοινωνίας: 2661091250 – 6953051101