Θρήνος στο Αγρίνιο: Δεν τα κατάφερε ο 19χρονος Γρηγόρης – Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς του

Το Αγρίνιο θρηνεί για ένα παλικάρι και υποκλίνεται στη δύναμη των γονιών του

«Θα στηθούν γέφυρες ζωής με το Ωνάσειο, το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και το Πανεστημιακο νοσοκομείο Ιωαννίνων» ανέφερε ο συντονιστής διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Άρτας

H μάχη έδειχνε εξαρχής άνιση, οι ελπίδες λιγόστευαν μέρα με τη μέρα. Το θαύμα για το οποίο προσεύχονταν όλοι δεν έγινε…

Ο 19χρονος Γρηγόρης φεύγει από τη ζωή, συνεπεία του σοκαριστικού τροχαίου που συγκλόνισε το Αγρίνιο την 27η Δεκεμβρίου 2022. Ο νεαρός θα χαρίσει όμως ζωή σε συνανθρώπους μας.

Τα δυσάρεστα μαντάτα, από την Άρτα στη ΜΕΘ της οποίας νοσηλευόταν, έφταναν μέρες τώρα στην πόλη. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η εγκεφαλικη βλάβη ήταν μη αναστρέψιμη και ενημέρωσαν σχετικά την οικογένειά.

Οι γονείς έλαβαν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν όργανα του αδικοχαμένου γιου τους. Το περασμένο διήμερο έγιναν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες σε διαρκή επαφή με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων αφού διαγνώσθηκε και επιβεβαιώθηκε ο εγκεφαλικός θάνατος του 18χρονου.

Όπως αναφέρει ο συντονιστής διευθυντής της ΜΕΘ, κ. Χριστόδουλος Ναθαναήλ, «θα στηθούν γέφυρες ζωής με το Ωνάσειο, το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων. Θα αρχίσει η διαδικασία λήψης οργάνων τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια του 18χρονου για την προσφορά τους, για την πράξη τους».