Πάρος: Οδηγός μαθητών αποπλάνησε τρεις 14χρονες μαθήτριες

κουκουλοφόροι ληστές

Συγκλονισμένο είναι το νησί της Πάρου έπειτα από την είδηση ότι συνελήφθη ένας 29χρονος για αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών κάτω των 15 ετών

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος που κατηγορείται για το κακούργημα της αποπλάνησης ανηλίκου είχε συνάψει διαδοχικά αλλά και ταυτόχρονα ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις με τρεις μαθήτριες.

Ο 29χρονος, μόνιμος κάτοικος Πάρου, είναι οδηγός λεωφορείου και πραγματοποιούσε δρομολόγια μαθητών. Η επαγγελματική του ιδιότητα είχε ως αποτέλεσμα να έρχεται σε επαφή με ανήλικες μαθήτριες, γεγονός που προβληματίζει τις Αρχές.

Η σύλληψη του έγινε προχθές Δευτέρα, ενώ η κατηγορία σε βάρος του είναι κακουργηματικού χαρακτήρα διότι οι μαθήτριες που αποπλάνησε είναι κάτω των 15 ετών.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο συλληφθείς είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με 14χρονες μαθήτριες και προέβαινε σε ερωτικές πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Η πληροφορία έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ. την Κυριακή από τη σχολική κοινότητα και αμέσως κλήθηκε για κατάθεση 14χρονη μαθήτρια που φερόταν να έχει σχέση με τον 29χρονο. Το παιδί επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της. Κατόπιν, ξεκίνησε έρευνα από την οποία διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος άντρας είχε συνάψει σχέση με ακόμα δύο μαθήτριες, ηλικίας 14 ετών, οι οποίες επίσης κλήθηκαν για κατάθεση και επιβεβαίωσαν το γεγονός, δηλώνοντας και αυτές ότι όλα έγιναν με τη θέλησή τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και στις τρεις περιπτώσεις οι γονείς των παιδιών δεν είχαν καταλάβει ότι ο 29χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά τις ανήλικες. Αυτός είναι ο λόγος που κανένας γονιός δεν είχε προχωρήσει σε κάποια καταγγελία στις Αρχές.

Η Αστυνομία έχει στην κατοχή της επικοινωνίες του συλληφθέντα με τις ανήλικες που αποδεικνύουν τα αδικήματα. Ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.