Νέες καταγγελίες για αξιωματικό της Τροχαίας Λιβαδειάς που αλωνίζει στην πόλη (vid)

Η προκλητική συμπεριφορά του αξιωματικού της Τροχαίας Λιβαδειάς, που αγνοεί τον Κ.Ο.Κ., αμαυρώνοντας την εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας

Πριν από περίπου μία εβδομάδα το Car and Driver προχώρησε στη αναδημοσίευση καταγγελίας που έγινε στο lamiareport.gr και έβαζε στο “κάδρο” αξιωματικό της Τροχαίας Λιβαδειάς που δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγνοεί προκλητικά τον Κ.Ο.Κ. στις καθημερινές του μετακινήσεις. Μάλιστα, η καταγγελία συνοδευόταν από video που τον έδειχνε πάνω σε δίκυκλο, να κινείται αντίθετα σε μονόδρομο στο κέντρο της πόλης!

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος το email του Car and Driver άρχισε να δέχεται μηνύματα από ανθρώπους της περιοχής που επιβεβαίωσαν την προκλητική συμπεριφορά του αξιωματικού, ενώ μεταξύ των καταγγελιών λάβαμε και ένα “πακέτο” με φωτογραφίες που παρουσιάζουν και άλλες περιπτώσεις παραβίασης του Κ.Ο.Κ. από τον ίδιο άνθρωπο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το μαύρο αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι το υπηρεσιακό όχημα που χρησιμοποιεί ο αξιωματικός και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να το παρκάρει μπροστά από την είσοδο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Βοιωτίας, σε σημείο που υπάρχει πινακίδα Ρ40 απαγορεύοντας τη στάση και τη στάθμευση.

Σε μια άλλη φωτογραφία, το γνωστό λευκό δίκυκλο που είδαμε στο πρώτο video, είναι σταθμευμένο πάνω σε πεζοδρόμιο!