Ο Αλβανός διαρρήκτης δεν πήγε μακριά – Τον συνέλαβαν οι ΔΙ.ΑΣ. μετά από άγρια καταδίωξη

Στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη και επί της οδού Αγίων πάντων εδώ και 3 μέρες ένας άνδρας έμπαινε σε αποθήκη με ανταλλακτικά αυτοκινήτων και αποσπούσε ανταλλακτικά και εν συνεχεία κλέβοντας μοτοσυκλέτες που ήταν σταθμευμένες στον δρόμο γινόταν καπνός

Εχτές (12-11-22) στις 14:00 το κέντρο άμεσης δράσης έλαβε πληροφορία για διαρρήκτη που “δραστηριοποιείται” στην παραπάνω οδό και με την σειρά του έδωσε την πληροφορία στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της περιοχής και την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Μοσχάτου.

Οι δύο ομάδες φτάσανε από κοινού και απέκλεισαν το τετράγωνο. Είδαν τον ύποπτο σε μπαλκόνι δεύτερου ορόφου κτιρίου που ήταν στο σημείο και ενώ είπαν στον ύποπτο να κατέβει αυτός επιχείρησε να διαφύγει και έκανε άλματα από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και βρέθηκε στην ταράτσα του κτιρίου.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πήραν πτυσσόμενη σκάλα από πολίτη και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον ύποπτο σκαρφάλωσαν από το πεζοδρόμιο στην ταράτσα του κτιρίου στον 3ο όροφο με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας.

Όταν φτάσανε στην ταράτσα ο ύποπτος είχε εξαφανιστεί(με την πρώτη ματιά) στην συνέχεια εντόπισαν σημείο στην ταράτσα όπου υπήρχαν κάποιες ξύλινες παλέτες και κάτω από τις παλέτες ανακάλυψαν τον δράστη ο οποίος τις είχε βάλει πάνω του για να κρυφτεί.

Όταν κατέβηκαν από την ταράτσα και ενώ είχαν συλλάβει τον δράστη και ενώ έκαναν σάρωση στον χώρο εντόπισαν μοτ-τα με την οποία ο δράστης είχε έρθει στο σημείο και την είχε αφαιρέσει την προηγούμενη ημέρα.

Ο δράστης Αλβανικής καταγωγής είναι παλιός γνώριμος και στο μητρώο του έχει σωρεία κλοπών και διαρρήξεων στις γύρω περιοχές.