Συγκλονίζει η ταλαιπωρία του μάχιμου Πυροσβέστη που έμεινε ανάπηρος – Πλήρης αδιαφορία καταγγέλλουν από την Ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Για άλλη μια φορά, η σύντροφος του άτυχου Πυροσβέστη Λυκούργου Πολίτη που είχε τροχαίο ατύχημα εν ώρα υπηρεσίας και έχει βαριάς μορφής αναπηρία, έρχεται στο προσκήνιο μετά από μήνυμα που μας έστειλε. Δείτε την ιστορία όπως την είχε καταγράψει το Policenews τον Οκτώβριο του 2015 ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ. Ο Λυκούργος δεν δικαιώθηκε ποτέ, παρόλο που του υποσχέθηκαν πολλάκις για την επίλυση του προβλήματος επιβίωσης που αντιμετωπίζει. Δείτε το μήνυμα απόγνωσης που μας έστειλε πριν λίγο:

“Φάρμακα ενός μήνα του Λυκουργος Πολιτης. ΠΠΥ Πυροσβέστης Μυτιλήνης, σε κούτα Ακούει… βλέπει κανείς;;;
Αρχηγοί, Υπουργοί και λοιποί διευθυντάδες που μήνες βρίσκεστε σε άδεια και νομικοί σύμβουλοι που δεν τελειώνουν ποτέ οι συσκέψεις σας για να σας βρούμε στο τηλέφωνο και όταν το σηκώνετε λέτε οι ίδιοι ότι απουσιάζετε;;; Γελάνε και τα πουρνάρια μαζί σας! 3 χρονια περιμενουμε για δικαιωση.

“ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ” ο Αρχηγός του Π.Σ Κος Καπέλιος,να υπογράψει τη θετική εισήγηση του Υπουργού Κου Τόσκα για να λάβει ο πυροσβέστης Πολίτης Λυκούργος τα επιδόματα “παθόντων και αναπηρίας”, 90% αναπηρία εν υπηρεσία,ο οποίος μας έδινε το λόγο του πριν γίνει Αρχηγός για την δικαίωση του Λυκούργου.Αυτοί είσαστε! Τώρα να ρωτήσω,ο Αρχηγός είναι ανώτερος του Υπουργού; Συνεχίστε το δούλεμα και την κοροιδία…στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό!
Εμείς δεν εγκαταλείπουμε!”