Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο: Μήνυση για ξυλοδαρμό 15χρονου

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο προαύλιο του σχολείου του καταγγέλλει πως έπεσε ένας 15χρονος μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη

Ένας 15χρονος μαθητής έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο προαύλιο του σχολείου του, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στις Αρχές.

Ο μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό και συνελήφθησαν δύο άτομα, ηλικίας 17 και 18 χρόνων, οι οποίοι φέρονται να είναι συμμαθητές του. Η μήνυση κατατέθηκε στις 24 Οκτωβρίου στο ΑΤ Παύλου Μελά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην έγκληση, ομάδα ατόμων φέρεται να χτύπησε τον 15χρονο μαθητή την ώρα που εκείνος βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολείου του, καταφέρνοντάς του χτυπήματα με τα χέρια, στο κεφάλι και το στέρνο. Μάλιστα, ο μαθητής χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, για ένα 24ωρο.

Όπως αναφέρει το GRTimes, oι γονείς του παιδιού – θύματος ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων των υπαίτιων του περιστατικού, ενώ, παράλληλα, ζήτησαν τη μεταγραφή του παιδιού τους σε άλλη σχολική Μονάδα.

Σε βάρος των δύο ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.