Αττική Οδός: “Τροχαίο” με εμπλοκή 2 οχημάτων και ενός λεωφορείου – Φωτιά σε όχημα – Συγκλονιστικές εικόνες

Ήταν μια εντυπωσιακή άσκηση, που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης, μέσα στην Αττική Οδό και πιο συγκεκριμένα στο τούνελ Βριλησσίων με μέριμνα της εταιρίας Αττικές Διαδρομές Α.Ε. – Το Policenews κατέγραψε καρέ καρέ τις προσπάθειες της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και των υπαλλήλων της Αττικής Οδού στην προσπάθειά τους να σώσουν δυο εγκλωβισμένους επιβάτες

Λίγο μετά τις 00.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, πραγματοποιήθηκε άσκηση μεγάλης κλίμακας υπό κανονικές συνθήκες, με πρωτοβουλία της εταιρίας Αττικές Διαδρομές. Το σενάριο, ήθελε την εμπλοκή 2 οχημάτων ΙΧ και ενός μικρού λεωφορείου. Στο πρώτο εμπλεκόμενο όχημα, η γυναίκα οδηγός, πρόλαβε και απεγκλωβίστηκε μόνη της από το όχημα στο οποίο ξέσπασε φωτιά.

Στο δεύτερο εμπλεκόμενο ΙΧ όχημα, εγκλωβίστηκαν ο οδηγός και συνοδηγός, ενώ στο μικρό λεωφορείο, οι επιβάτες βγήκαν χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.

Το Policenews κατέγραψε καρέ καρέ τις πρώτες στιγμές μετά το “ατύχημα” και τις προσπάθειες των επιβατών του λεωφορείου (που ήταν αληθινοί ηθοποιοί για τις ανάγκες του σεναρίου) να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά που ξέσπασε στο πρώτο εμπλεκόμενο όχημα.

Η συνέχεια ήταν πραγματικά συγκλονιστική, αφού όπως μας εξήγησε η υπεύθυνη του γραφείου τύπου της Αττικές Διαδρομές Α.Ε., όλες οι υπηρεσίες κλήθηκαν από το κέντρο ελέγχου της Αττικής Οδού, σε πραγματικό χρόνο, σαν να ήταν κανονικό γεγονός.

Εντυπωσιακοί είναι οι χρόνοι άφιξης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έφτασαν στο σημείο με 3 οχήματα, καθώς και ο σταθμός ΕΚΑΒ που κλήθηκε για να παραλάβει τους εγκλωβισμένους.

Οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες είναι συγκλονιστικές:

Ρεπορτάζ/video: Σοφία Νικολούζου – Άγγελος Μπαταγκιώνης