Συνελήφθη ξανά ο Tik Toker Red Dragon – Θώπευσε ανήλικες στην Αθήνα

Ο 57χρονος Tik Toker Red Dragon, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, προσέγγισε δύο ανήλικα κορίτσια στο κέντρο της Αθήνας, τα φίλησε και τα θώπευσε

Ο «Red Dragon», ο γνωστός Tik Toker και του YouTube, συνελήφθη ξανά μέσα σε λίγες μέρες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων. Ο 57χρονος, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, προσέγγισε δύο ανήλικα κορίτσια στο κέντρο της Αθήνας, τα φίλησε και τα θώπευσε.

Τα παιδιά μετά το αρχικό σοκ, άρχισαν να φωνάζουν και απομακρύνθηκαν από το σημείο. Άμεσα ζήτησαν βοήθεια από αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ, που εντόπισαν τον Tik Toker και τον συνέλαβαν. Σε βάρος του Red Dragon σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 5-11-2022 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας 2 ανηλίκων κοριτσιών για άγνωστο άνδρα ο οποίος τις προσέγγισε, πρωινές ώρες της 5-11-2022 σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και προέβη σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τους, κατόπιν αναζητήσεων από τους ανωτέρω αστυνομικούς, εντοπίστηκε ο 57χρονος και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».