Κολωνός: «Ξεσκονίζουν» τους χώρους όπου εξέδιδε τη 12χρονη ο Μίχος

Εξελίξεις αναμένονται το προσεχές διάστημα στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, με την ΕΛ.ΑΣ. να αναμένει εντολή από την αρμόδια Ανακρίτρια για συμπληρωματικές έρευνες

Αρμόδιες πηγές επιβεβαιώνουν την αποκάλυψη του Mega ότι η 12χρονη αναγνώρισε, κατά την τέταρτη συμπληρωματική της κατάθεση, δύο χώρους στους οποίους φέρεται να την οδηγούσε και να την εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος.

Πρόκειται, σύμφωνα με την κατάθεση, για έναν οίκο ανοχής και για ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι «μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έχει πάρει εντολή από την Ανακρίτρια για συμπληρωματικές έρευνες σε σχέση με αυτούς τους δύο χώρους, ωστόσο, δεν αποκλείεται αυτό να γίνει το επόμενο διάστημα».

Οι Αρχές θα προσπαθήσουν αρχικά να ταυτοποιήσουν τα άτομα που διαχειρίζονταν αυτούς τους δύο χώρους και σε δεύτερο χρόνο θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν τη σχέση τους με τον Ηλία Μίχο.

Σημειώνεται πάντως ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι η 12χρονη οδηγούνταν από τον Ηλία Μίχο σε οίκο ανοχής, με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται να έχουν σβηστεί ίχνη. Ο συγκεκριμένος κύκλος έρευνας είναι σημαντικά πιο δύσκολος σε σχέση με αυτόν που έγινε για την ταυτοποίηση των αντρών που φέρονται να βίασαν το κορίτσι, αφού πρώτα το προσέγγισαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν υπάρξει συνολικά εννέα προφυλακίσεις. Χθες κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μετά την απολογία τους στον Ανακριτή, ο 35χρονος εισοδηματίας από τον Κορυδαλλό και ο 39χρονος υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι από το Ηράκλειο Αττικής.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 35χρονος εισοδηματίας ήρθε σε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και ασέλγησε σε βάρος της τρεις φορές στην περιοχή των Σεπολίων. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο, δεν έπεισε Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 39χρονος υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι, πατέρας ενός 9χρονου παιδιού, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε ότι συναντήθηκε μία φορά με την ανήλικη αλλά ουδέποτε συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της.