Κολωνός: Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη πήραν οι δύο συλληφθέντες

Τους δύο άνδρες αναγνώρισε η 12χρονη ανάμεσα στις 200 και πλέον φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί. Σήμερα (4/11) έγινε και τρίτη σύλληψη

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν για την Τρίτη 8 Νοεμβρίου οι δύο συλληφθέντες που οδηγήθηκαν σήμερα στην Ευελπίδων.

Πρόκειται για τον 35χρονο από τον Κορυδαλλό, ο οποίος είναι εισοδηματίας και τον 39χρονο από το Μαρούσι που εργαζόταν σε υπηρεσία φύλαξης ασφαλείας στο Νέο Ηράκλειο.

Ο 39χρονος είναι χωρισμένος με 9χρονο παιδί και είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Κατά την σύλληψή του βρέθηκε πάνω του όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα και κατασχέθηκε. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τάμπλετ, ένας υπολογιστής και ένα κινητό.

Όσον αφορά στον 35χρονο εισοδηματία από τον Κορυδαλλό, οι αστυνομικοί κατά τις έρευνες στο σπίτι του βρήκαν και κατέσχεσαν τάμπλετ, υπολογιστή και κινητά τα οποία και εξετάζονται από τις Αρχές.

Τους αναγνώρισε η 12χρονη ανάμεσα στις 200 και πλέον φωτογραφίες που της έδειξαν.

Νέα σύλληψη για την υπόθεση της 12χρονης

Ακόμα ένας άνδρας που φέρεται να είχε επαφή με την 12χρονη συνελήφθη σήμερα (4/11). Πρόκειται για την τρίτη σύλληψη μέσα σε 24ώρες, μετά και την 4η κατάθεση της 12χρονη κατά την οποία αναγνώρισε κάποια πρόσωπα.

Πρόκειται για έναν άνδρα 55 ετών.

Τρεις φορές συνάντησε τη 12χρονη ο εισοδηματίας

Τρεις φορές κατηγορείται ότι συνάντησε την 12χρονη από τα Σεπόλια ο 35χρονος εισοδηματίας, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στο σπίτι του στον Κορυδαλλό.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία, βάσει των οποίων εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από το 33ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών. Ο 35χρονος δεν ασκεί κάποιο επάγγελμα και βιοπορίζεται από την εκμετάλλευση περιουσιακών του στοιχείων.

Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία λάπτοπ (φορητοί υπολογιστές), δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω του την ώρα της σύλληψης.

Ο άντρας αυτός είχε παρουσιαστεί στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως και είχε καταθέσει ότι συνομίλησε διαδικτυακά με την 12χρονη αλλά δεν τη συνάντησε ποτέ από κοντά. Από την έρευνα προέκυψε, ωστόσο, ότι τη συνάντησε έναντι αμοιβής τρεις φορές.

Όσον αφορά στον δεύτερο συλληφθέντα, από την έρευνα προέκυψε ότι είχε συναντήσει μία φορά την ανήλικη έναντι αμοιβής. Πρόκειται για 39χρονο συνοδό ασφαλείας (σε εταιρία σεκιούριτι). Στο σπίτι του στο Ηράκλειο βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, μία κάρτα μνήμης, ένα πιστόλι, 42 φυσίγγια, ενώ κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω του την ώρα της σύλληψης. Για το όπλο είχε άδεια κατοχής, καθώς το χρησιμοποιούσε στη δουλειά του.

Τα κατασχεθέντα από τα σπίτια των δύο συλληφθέντων μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου θα συνεχιστεί η έρευνα. Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η εκτέλεση ακόμα δύο ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν χθες Πέμπτη από την Ανακρίτρια.