Δήλωση των συνηγόρων υπεράσπισης του Παύλου Αγγελή για την υπόθεση δολοφονίας Κλουτσινιώτη στη Ζάκυνθο

Με επιστολή στο Policenews για την αθώωση του Παύλου Αγγελή, διοικητή Ασφαλείας του Τ.Α. Ζακύνθου, αλλά και την άδικη προφυλάκισή του ως ηθικος αυτουργός στην υπόθεση δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, έστειλαν οι συνήγοροι υπεράσπισης Ιωάννης Γλύκας και Ανδρέας Ρεγκλής.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Παύλου Αγγελή προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση: 

Η σημερινή απόφαση αποτελεί το επιστέγασμα όσων από τη πρώτη στιγμή διατρανώναμε ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών. Θυμίζω ότι ο εντολέας μας Παύλος Αγγελής όλως αδίκως κατηγορήθηκε και προφυλακίστηκε ως ηθικός αυτουργός σε μια τετελεσμένη και σε μια απόπειρα ανθρωποκτονίας,
Συνεπώς από σήμερα το όνομά του θα πρέπει να γραφτεί και να ακουστεί πλάι σε αυτή την απόφαση προκειμένου να αποκατασταθεί το όνομα και η υπόληψή του.
Ως συνήγοροι υπεράσπισης, θέλουμε να εκφράσουμε την ευχαρίστησή μας προς το Δικαστήριο, γιατί μέσα από τη μακρά και εξαντλητική – από πλευράς διερεύνησης- διαδικασία μας έδωσε τη δυνατότητα να φωτίσουμε κάθε σκοτεινή πτυχή της υπόθεσης. Η ομόφωνη και απολύτως ορθή από νομικής σκοπιάς απόφαση δικαίωσε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο τόσο εμάς όσο και τον εντολέα μας.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης
Γλύκας Α, Ιωάννης και Ρεγκλής Ανδρέας