Κολωνός: Δεύτερη σύλληψη για τους βιασμούς της 12χρονης

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι Αστυνομικές αρχές το απόγευμα της Πέμπτης για την υπόθεση του βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό

Δύο οι συλληφθέντες από τα τέσσερα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης για το βιασμό και την εκπόρνευσή της στα σεπόλια.

Νωρίτερα η Αστυνομία συνέλαβε έναν ιδιωτικό υπάλληλο στη Δυτική Αττική. Λίγη ώρα αργότερα, στο Μαρούσι συνέλαβε έναν ακόμα από τους ανθρώπους που φέρεται να αναγνώρισε η 12χρονη στη συμπληρωματική της κατάθεση.

Ο δεύτερος συλληφθείς είναι 39 ετών και πατέρας ενός 9χρονου παιδιού.

Ίσως και μέσα στην ημέρα αναμένονται δύο ακόμα συλλήψεις.

Τι έβγαλε η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης

Την έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης δρομολόγησε η νέα κατάθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Η 12χρονη στη χθεσινή συμπληρωματική πολύωρη κατάθεση που έδωσε παρουσία παιδοψυχολογου φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα που πρέπει να βρεθούν ποινικά υπόλογα στην υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία από τα πρόσωπα αυτά είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στη Αστυνομία προκειμένου να δηλώσουν ότι είχαν κάνει χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής και είχαν συνομιλήσει με τη 12χρονης, χωρίς όμως να τη συναντήσουν.

Όμως, η νέα κατάθεση της ανήλικης έδωσε ένα διάσταση στην υπόθεση αφού φέρεται να αναγνώρισε τρεις άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, ενώ φέρεται να απέδωσε ποινικό ρόλο και σε τέταρτο πρόσωπο.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων σε συνολικά δέκα άτομα. Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, πράξη που τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Σημειώνεται, ότι για την ίδια υπόθεση έχουν προφυλακιστεί ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, η μητέρα της ανήλικης και τέσσερα ακόμη πρόσωπα.