Πάτρα – Ξυλοδαρμός κρεοπώλη: Στο νοσοκομείο η γυναίκα του

Πάτρα: Τα δύο αδέλφια κατηγορούνται ότι κλείδωσαν τη γυναίκα του θύματος στο μαγαζί τους και την έβριζαν χυδαία

Στο νοσοκομείο κατέληξε το πρωί της Τετάρτης η σύζυγος κρεοπώλη, που δέχθηκε επίθεση από δύο αδέλφια – ιδιοκτήτες καταστήματος, στο κέντρο της Πάτρας.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, σύμφωνα με νεότερη καταγγελία του κρεοπώλη, η γυναίκα υπέστη σοκ, ανέβασε πίεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. «Την κλείδωσαν μέσα στο μαγαζί και άρχισαν να τη βρίζουν χυδαία. Δεν την ακούμπησαν, όμως την απειλούσαν και την έβριζαν» ανέφερε ο σύζυγός της. Σημειώνεται ότι η σύζυγος συμμετέχει στη μήνυση που έχει υποβάλλει ο παθών.

Κρεοπώλης ζήτησε τα χρωστούμενα και ξυλοκοπήθηκε άγρια

Ο κρεοπώλης ζητά την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, ένας εκ των οποίων έχει κατηγορηθεί πως συμμετείχε σε εκβιασμό επιχειρηματία από την περιοχή της Κορινθίας, ενώ στο παρελθόν είχε τραβήξει όπλο κι είχε απειλήσει προπονητή ομάδας της ανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κρεοπώλης, συνεργαζόταν με την επιχείρηση των δύο αδελφών από το Πάσχα. Οι σχέσεις τους ήταν άριστες, όμως την περασμένη Δευτέρα έγινε τέτοιος τσακωμός που κατέληξε σε σκηνή «ρινγκ» και μάλιστα εν μέσω της κεντρικής οδού της Πάτρας. Αφορμή ήταν ένας απλήρωτος λογαριασμός ύψους 1.800 ευρώ προς την εταιρεία κρεάτων και η σύζυγος του ιδιοκτήτη, έχοντας μαζί της το τιμολόγιο, πέρασε από το κατάστημα των αδελφών για να πληρωθεί.

Η μήνυση και το… ζύγι

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στη μήνυση, τα αδέλφια αρνήθηκαν να την πληρώσουν ισχυριζόμενοι πως υπάρχει κλοπή στο «ζύγι» και μάλιστα επικαλούνταν και την κάμερα κλειστού κυκλώματος στο μαγαζί τους που κατ’ εκείνους το αποδείκνυε. Η σύζυγος του κρεοπώλη επέμενε πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα και ο ένας εξ αυτών να την εξυβρίσει.

Εχοντας βάλει τα κλάματα, έφυγε από το μαγαζί και μετά από λίγο βρέθηκε εκεί ο σύζυγος. Διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη συμπεριφορά των δύο αδελφών προς τη σύζυγό του αλλά και το ότι τον συκοφάντησαν ως επαγγελματία και τότε τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο!

Ένας εκ των δύο τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο, ωστόσο κατάφερε να απελευθερωθεί, να τρέξει προς το δρόμο και να καλέσει σε βοήθεια. Τα δύο αδέλφια στη συνέχεια έκλεισαν την πόρτα του καταστήματος.

Ο κρεοπώλης πέρασε αμέσως από ιατροδικαστή, ο οποίος κατέγραψε τα χτυπήματα και συνέταξε έκθεση. Στη συνέχεια μήνυσε τα δύο αδέλφια.

Τι υποστηρίζουν οι δράστες

Από την πλευρά τους τα δύο αδέλφια κατηγορούν τον κρεοπώλη πως… τους «έκλεβε στο ζύγι»! Και ισχυρίζονται πως έχουν κάμερες που το αποδεικνύουν. Υποστηρίζουν μάλιστα πως η τελική τους οφειλή είναι κάτω από 200 ευρώ. Η συνέχεια θα δοθεί ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης!