Στον ανακριτή ο 45χρονος για τον βιασμό στο Παλαιό Φάληρο

Η αστυνομία έχει ζητήσει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου

Στον ανακριτή οδηγείται – σύμφωνα με την ΕΡΤ – ο 45χρονος αλλοδαπός, που φέρεται να βίασε γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο, και να αποπειράθηκε να βιάσει μία ακόμη. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια, αλκοόλ και ναρκωτικών και ότι δεν έχει διαπράξει παρόμοια εγκλήματα.

Ωστόσο η αστυνομία ερευνά καταγγελία γυναίκας στην Ασφάλεια Κηφισιάς που αναφέρει ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον 45χρονο, που έχει χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι και ότι αναγνώρισε από φωτογραφίες του που είδε. Επίσης ερευνάται η καταγγελία γυναίκας 67 ετών στο Λουτράκι που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 45χρονο το καλοκαίρι του 2021.

Η αστυνομία έχει ζητήσει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες περιπτώσεις με δράστη τον συλληφθέντα που διέφυγε αρχικά στην πατρίδα του λίγα 24ωρα μετά τις επιθέσεις.

Μάλιστα είπε ότι πήγε με ταξί από την Αθήνα στα σύνορα. Εντοπίστηκε από τις αλβανικές αρχές στην Αυλώνα και παραδόθηκε σε Έλληνες αστυνομικούς στην Κακκαβιά.