Πετράλωνα: Σοκάρουν οι περιγραφές των παιδιών – Αυτοί είναι οι 10 κατηγορούμενοι

Οι περιγραφές των παιδιών σοκάρουν για όσα καταγγέλλουν ότι έζησαν τα προηγούμενα χρόνια από τον πατέρα τους στα Πετράλωνα

Φρίκη προκαλούν όσα έρχονται στο φως για την υπόθεση στα Πετράλωνα, καθώς δύο αδέρφια φαίνεται πως ζούσαν επί χρόνια τον απόλυτο εφιάλτη και καταγγέλλουν τώρα τον πατέρα τους για τον βιασμό τους.

Ο εφιάλτης για το κορίτσι ξεκίνησε το 2008 σε ηλικία μόλις 8 ετών ενώ για τον αδερφό της που υπήρξε το δεύτερο θύμα, όταν έκλεισε τα 7. Τα όσα έρχονται στο προσκήνιο για την δράση του πατέρα καθώς και άλλων ατόμων που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, ξεπερνούν κάθε αρρωστημένη φαντασία.

Σοκάρουν οι περιγραφές των παιδιών

Οι περιγραφές των παιδιών σοκάρουν για όσα έζησαν εφιαλτικά έζησαν τα προηγούμενα χρόνια. Η αρχή της κόλασης χρονολογείται πίσω στο 2008 τότε που η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας ήταν μόλις 8 ετών.

Ήταν μαθήτρια τρίτης δημοτικού όταν η 22χρονη σήμερα «Α» είδε για πρώτη φορά το σκοτεινό και αρρωστημένο πρόσωπο του ίδιου του πατέρα της.

«Από το 2008 ο ‘πατέρας’ μου ξεκίνησε να με πηγαίνει μόνος για μπάνιο στη θάλασσα. Όταν επιστρέφαμε στο σπίτι στα Πετράλωνα, ο ίδιος έβγαζε τα ρούχα του, με έβαζε στην μπανιέρα για να κάνω μπάνιο μαζί του και με άγγιζε άσεμνα».

Τις άσεμνες χειρονομίες γρήγορα διαδέχτηκαν οι βιασμοί, οι οποίοι ήταν συστηματικοί, κάθε φορά που η μητέρα της απουσίαζε από το σπίτι. Δύο χρόνια μετά, το ανήλικο κορίτσι, όπως καταγγέλλει, έγινε βορά στο πρώτο όργιο παιδεραστών που διοργάνωσε ο πατέρας της. Όταν συντελέστηκε, ήταν μόλις 10 ετών.

Από το 2010 έως το Δεκέμβριο του 2014, ο πατέρας πήγαινε με την κόρη του σε τακτά χρονικά διαστήματα στο σπίτι μιας υπαλλήλου του, η οποία ήταν παντρεμένη. Εκεί, το παντρεμένο ζευγάρι αλλά και ο πατέρας ανάγκαζαν την μικρή να ξαπλώνει χωρίς ρούχα ανάμεσα τους στην κρεβατοκάμαρα.

Στην τηλεόραση προβάλλονταν ταινίες πορνό, όσοι εκείνοι έκαναν άσεμνες πράξεις στην ανήλικη.

Δεύτερο θύμα ο γιος

Μόλις ο γιος της οικογένειας έκλεισε τα 7, ξεκίνησε και ο δικός του Γολγοθάς. Με την απειλή βίας, ο πατέρας άρχισε να εκτονώνει πάνω και στο δεύτερο παιδί όλες τις αρρωστημένες ορέξεις τους. Ορισμένες φορές ο πατέρας λέρωνε το πάτωμα κατά τον βιασμό και υποχρέωνε το γιο του να καθαρίσει. Τον απειλούσε να μην το αποκαλύψει σε κανέναν γιατί θα τον σκότωνε.

Σε ηλικία 9 ετών, το ανήλικο αγόρι βίωσε, όπως καταγγέλλει, μία από τις χειρότερες εβδομάδες της ζωής του στα χέρια του πατέρα και του θείου του.

«Το καλοκαίρι του 2014 πήγα με τον ‘πατέρα’ μου να μείνουμε στο σπίτι του αδελφού του σε άλλη πόλη. Επί μια εβδομάδα, οι δύο άντρες έβαζαν στην τηλεόραση ταινίες πορνό και με βίαζαν».

Η μητέρα περιέγραφε «με απόλυτη φυσικότητα τα εκτρώματα στο σπίτι»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του ανθρώπου που ήταν ο πρώτος ο οποίος αντιλήφθηκε την φρίκη που βίωναν τα δύο αδέρφια στα Πετράλωνα από τα χέρια του πατέρα τους.

Ο άνθρωπος αυτός, όπως είπε στο ΟΡΕΝ, συνάντησε το αγόρι όταν αυτό ήταν ηλικίας 9 ετών στα 10 το καλοκαίρι του 2015, όταν, δηλαδή, το παιδί είχε ήδη περάσει σχεδόν δύο χρόνια κακοποίησης από τον πατέρα του ο οποίος όχι μόνο το βίαζε αλλά και διοργάνωνε «πάρτι» βιασμών με φίλους του.

«Τότε είναι που αρχίζει ουσιαστικά η επαφή που είχαμε με τα αδέλφια και μιλούσαμε περισσότερο. Περίπου έναν χρόνο πιο πριν, η μεγάλη αδελφή με τον αδελφό της, περνούσαν από το καφέ μιας φίλης μου στο οποίο είμαι θαμώνας και η ίδια, πρώτη, πριν από εμένα είχε παρατηρήσει τις περίεργες συμπεριφορές αυτών των παιδιών. Από τη μία το ένα παιδί είχε αντικοινωνικότητα και επιθετικότητα και από την άλλη ο γιος μια ακραία φοβικότητα και μια διαρκή παρουσία σεξουαλικών εκφράσεων στην κινησιολογία του» είπε αρχικά ο άνθρωπος αυτός.

Σύμφωνα με τον ίδιο στα τέλη του καλοκαιριού του 2015, αρχές του φθινοπώρου, «ήρθαμε σε μια πιο κοντινή σχέση με την μητέρα, επί της ουσίας εννοώ επαφή, πέραν του πελατειακού που είχε με την ιδιοκτήτρια του καφέ. Είχε μια περίεργη συμπεριφορά γι’ αυτό που συνέβαινε στο σπίτι της, μιλούσε όλο και περισσότερο για τον σύζυγό της, για τον γιο της ανέφερε ακραία αρνητικά ζητήματα.

Πριν από αυτό, πριν από ένα έτος, περιφερόταν στη γειτονιά και διέδιδε ότι το παιδί έπινε φάρμακα, ότι κατανάλωνε διάφορες ουσίες όταν το άφηνε μόνο και βεβαίως η αντίδραση της μητέρας σε ένα τέτοιο παιδί, ήταν να περιφέρεται στην γειτονιά, να πηγαίνει από φαρμακείο σε φαρμακείο, από καφέ σε καφέ, όπως και στην εν λόγω φίλη και να λέει ότι “του κάνω πλύση στομάχου, τον τρέχω στα νοσοκομεία και δεν μπορώ να τον ξαναπάω, γιατί του έχω κάνει ήδη δύο πλύσεις και μετά θα μου πάρουν την επιμέλεια».

Όπως εξήγησε αποφάσισε να προτείνει να παρέχει βοήθεια «βλέποντας την κατάσταση των παιδιών και με βάση όσα αρχικά έλεγε η μητέρα κατά του πατέρα. Προτείναμε να αναλάβουμε τα δύο πρώτα παιδιά, την μεγάλη κόρη, την ενήλικη πλέον και τον δεύτερο γιο στα μαθήματα, όπου μπορεί ο καθένας μας και βεβαίως να βοηθηθεί και η μητέρα στον βαθμό που ήταν δυνατό».

«Όταν μπήκα Γενάρη του ’16 στο σπίτι αυτό γιατί ξεκίνησα τα μαθήματα, το πρώτο το οποίο κλήθηκα να κάνω από την συνείδησή μου, ήταν να αρχίσω να τακτοποιώ το δωμάτιο. Ένας σκουπιδότοπος με κατσαρίδες, με τα ρούχα του βρώμικα και ατημέλητα. Τα δόντια του ήταν κατακίτρινα, τα χείλη του σκασμένα, γεμάτα πύον. Μ

ε τις κινήσεις αυτές που σας είπα, παράλληλα με αυτά τα οποία βλέπαμε στο παιδί, στα παιδιά, έχουμε και μια μητέρα να ανοίγεται σε εμάς όλο και περισσότερο και λέει με απόλυτη φυσικότητα εκτρώματα τα οποία συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της» κατέληξε ο άνδρας που αντιλήφθηκε πρώτος την φρίκη που ζούσε το αγόρι.

Στην μαρτυρία του ο άνθρωπος αυτός περιγράφει ότι από τις επισκέψεις της μητέρας σε ψυχολόγους προκύπτει ότι «όπου και αν πήγαινε οι αλήθειες που έλεγε όχι μόνο ήταν μισές αλλά πολύ λιγότερες».

Η μητέρα μιλούσε στον άνθρωπο αυτό «για την έκφυλη συμπεριφορά της οικογένειας του άντρα της, ότι ο άνθρωπος αυτός γυρνούσε γυμνός στο σπίτι και φιλούσε στο στόμα τα παιδιά, κυκλοφορούσε γυμνός αυτός και ο αδερφός του, κάνανε μπάνιο γυμνοί μαζί».

«Το καλοκαίρι του 2017 το αγόρι άρχισε να συγκεκριμενοποιεί το τι συνέβαινε. Ξεκινήσε να μιλάει πολύ συγκεκριμένα για το τι του έκανε ο πατέρας και ο αδερφός του στην Άσσυρο της Θεσσαλονίκης (σ.σ. ο θείος του αγοριού) ο οποίος είναι πατέρας και αυτός 2 ή 3 κοριτσιών. Ειδοποιήσαμε την μητέρα ότι αν όσα υποψιαζόμασταν με βάση όσα μας έλεγες είναι αλήθεια, η μητέρα άκουσε ατάραχη και μάλιστα από τις ατάκες της ήταν “μήπως αυτά τα προκαλεί ο γιος μου επειδή είναι όμορφος;”» συνέχισε την περιγραφή ο άνθρωπος ο οποίος συνέβαλε στην αποκάλυψη της συγκλονιστικής αυτής ιστορίας.

Κατά τον ίδιο αν και υπήρξε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την οποία ενημερώθηκε ο πατέρας των παιδιών «μέχρι και τώρα τη στιγμή που μιλάμε, μέχρι πριν από μια εβδομάδα τα ασφαλιστικά μέτρα παραβιάζονταν τεχνηέντως. Ο άνθρωπος αυτός κυκλοφορούσε με σύντροφό του από τα όργια και περνούσε από τη γειτονιά».

Αυτοί είναι οι 10 κατηγορούμενοι για τους βιασμούς

Δέκα άτομα βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών για τα «πάρτι βιασμών» στα Πετράλωνα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στα «πάρτι βιασμών» σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το ανήλικο αγόρι συμμετείχαν δέκα άτομα, τα οποία είναι κατηγορούμενα για την υπόθεση.

Αυτά είναι:

  • Πατέρας
  • Αδελφός πατέρα
  • Σύντροφος και υπάλληλος πατέρα
  • Συνεργάτιδα πατέρα
  • Σύζυγος συνεργάτιδας
  • Φίλος Πατέρα
  • Φίλος Πατέρα
  • Γυναίκα με άγνωστη σχέση με τον πατέρα
  • Αλλοδαπός υπάλληλος πατέρα
  • Αλλοδαπός υπάλληλος πατέρα