Κολωνός – Πελάτισσα Μίχου: «Με έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Με έχει παρενοχλήσει…»

Κολωνός: Πελάτισσα του καταστήματος του 53χρονου κατηγορούμενου για βιασμό και μαστροπεία, Ηλία Μίχου, δήλωσε ότι την έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά

«Με έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Κάθε φορά που έμπαινα στο μαγαζί του, σφιγγόταν το στομάχι μου» αναφέρει πελάτισσα του καταστήματος του Ηλία Μίχου, που μίλησε στον ΑΝΤ1.

Η κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης «Ξεκίνησε να γίνεται διαχυτικός. Άρχισε να εκφράζεται πιο απρεπώς. Άρχισε να φλερτάρει και στη συνέχεια έγινε πιο εκχυδαϊσμένο το φλερτ του».

Η ίδια ανέφερε πως δεν είχε δει τη 12χρονη στο μαγαζί του Ηλία Μίχου, αλλά πως υπάρχουν φήμες για σεξουαλική παρενόχληση και άλλου παιδιού. Ακόμα ανέφερε ότι το βανάκι του Ηλία Μίχου, το οποίο το πρωί θα έπρεπε να κάνει μεταφορές, ήταν πάντα εκεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ εξαφανιζόταν.

«Το έχω συζητήσει και με άλλες γυναίκες στη γειτονιά, αυτό που βίωνα εγώ, μια παρενόχληση σε ενήλικη όμως γυναίκα, απέχει έτη φωτός από το ανήλικο. Ανοίγουν όμως στόματα και ακούγεται και από άλλες γυναίκες ότι είχαν δεχτεί παρενόχληση. Έχω μια πληροφορία και για άλλο παιδί» ανέφερε χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα.