Θεσσαλονίκη: Άντρας χτύπησε μητέρα μέσα σε αστικό λεωφορείο

Θεσσαλονίκη: Ένας άνδρας και μια γυναίκα διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο εντός λεωφορείου – Ο άντρας χτύπησε την μητέρα που είχε στην αγκαλιά της, την μικρή της κόρη

Το απόγευμα του Σαββάτου η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε μια προσαγωγή έπειτα από χειροδικία ενός άντρα έναντι μιας μητέρας σε αστικό λεωφορείο που βρίσκονταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr αρχικά οι δυο τους διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο εντός του λεωφορείου και στη συνέχεια ο άντρας χτύπησε την γυναίκα που είχε στην αγκαλιά της, την μικρή της κόρη.

Άμεσα, μόλις ο οδηγός του αστικού αντελήφθη το περιστατικό σταμάτησε πάνω στην Εγνατία και κάλεσε την Αστυνομία. Στο σημείο βρέθηκαν Αστυνομικές Δυνάμεις, όπου ακινητοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη και τον προσήγαγαν στον κοντινότερο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η νεαρή μητέρα θα ασκήσει μήνυση εναντίον του.

Τέλος, μάρτυρες στο περιστατικό επιβεβαίωσαν στο GRTimes.gr πως η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τον συγκεκριμένο άντρα, ωστόσο και η ίδια ήταν ιδιαίτερα επιθετική με τη συμπεριφορά της.