Ηράκλειο – Επίθεση με βιτριόλι: Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ο 36χρονος

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Ξεκίνησε η επιχείρηση για την αεροδιακομιδή του 36χρονου που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό, και θα μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Αθήνα

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 36χρονος που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό φαίνεται πως χάνει το αριστερό του μάτι, ενώ άμεσα αναμένεται να γίνει η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, προκειμένου να νοσηλευτεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο και σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων. Ήδη, το ΕΚΑΒ ετοιμάζεται να παραδώσει τον τραυματία και να μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο, σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

Ο 36χρονος νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ κι έχει υποστεί κάκωση στην αριστερή πλευρά του προσώπου και το λαιμό, στην περιοχή της καρωτίδας. Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, όπου βρίσκονταν ο 36χρονος με την 38χρονη σύζυγο του, στην οποία φέρεται να αποδίδεται η επίθεση.

Η 38χρονη πρώην του που του επιτέθηκε δεν έχει ακόμα βρεθεί ωστόσο είναι και η ίδια γνωστή στις αρχές, όπως και το θύμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος είχε βαρύ ποινικό παρελθόν με σωρεία ενόπλων ληστειών στην πλάτη του και είχε καταδικαστεί με ποινή κάθειρξης 89 χρόνων και 5 μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστορία δείχνει να «βρωμάει» και από τη μεριά του θύτη αλλά και του θύματος, ωστόσο άξιο απορίας παραμένει πως ο 36χρονος βρέθηκε σε ξενοδοχείο και δεν ήταν στις φυλακές.

Ο 36χρονος είχε αποφυλακιστεί στα 7 χρόνια φυλάκισης καθώς ο νόμος του επέτρεπε από την στιγμή που δεν είναι ισόβια, να βγει νωρίτερα με περιοριστικούς όρους, αρκεί να παρουσιάζεται κάθε 15 ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο 36χρονος ληστής ήταν ένας προβληματικός άνθρωπος, σύμφωνα με τις πηγές του ρεπορτάζ ενώ το ίδιο χαρακτηριζόταν και η σύζυγός του.

Η 38χρονη είχε κάνει τέσσερις γάμους εκ των οποίων ο ένας ήταν με το θύμα, ωστόσο από τα τέσσερα παιδιά που έχει κανένα δεν ήταν από τον γάμο με τον 36χρονο. Μάλιστα ο ένας γάμος της ήταν με παίκτη από ριάλιτι. Η κατάσταση στη σχέση τους φαίνεται να ήταν «αρρωστημένη», όπως περιγράφουν άνθρωποι που τους γνωρίζουν.