Ηράκλειο: Αρρωστημένη η σχέση του ζευγαριού – Τα προφίλ θύτη – θύματος

Ηράκλειο: Για ποιο λόγο ο 36χρονος δεν ήταν στη φυλακή αλλά στο ξενοδοχείο παρά τα 89 χρόνια ποινής κάθειρξης;

Ο 36χρονος που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι από την πρώην σύζυγό του νοσηλεύεται σε κακή κατάσταση στο ΠΑΓ.Ν.Η. και θα μεταφερθεί στην Αθήνα για χειρουργείο. Η 38χρονη πρώην του που του επιτέθηκε δεν έχει ακόμα βρεθεί ωστόσο είναι και η ίδια γνωστή στις αρχές, όπως και το θύμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος είχε βαρύ ποινικό παρελθόν με σωρεία ενόπλων ληστειών στην πλάτη του και είχε καταδικαστεί με ποινή κάθειρξης 89 χρόνων και 5 μηνών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, η ιστορία δείχνει να «βρωμάει» και από τη μεριά του θύτη αλλά και του θύματος, ωστόσο άξιο απορίας παραμένει πως ο 36χρονος βρέθηκε σε ξενοδοχείο και δεν ήταν στις φυλακές.

Ο 36χρονος είχε αποφυλακιστεί στα 7 χρόνια φυλάκισης καθώς ο νόμος του επέτρεπε από την στιγμή που δεν είναι ισόβια, να βγει νωρίτερα με περιοριστικούς όρους, αρκεί να παρουσιάζεται κάθε 15 ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο 36χρονος ληστής ήταν ένας προβληματικός άνθρωπος, σύμφωνα με τις πηγές του ρεπορτάζ ενώ το ίδιο χαρακτηριζόταν και η σύζυγός του.

Η 38χρονη είχε κάνει τέσσερις γάμους εκ των οποίων ο ένας ήταν με το θύμα, ωστόσο από τα τέσσερα παιδιά που έχει κανένα δεν ήταν από τον γάμο με τον 36χρονο. Μάλιστα ο ένας γάμος της ήταν με παίκτη από ριάλιτι. Η κατάσταση στη σχέση τους φαίνεται να ήταν «αρρωστημένη», όπως περιγράφουν.