Κολωνός: Η γνωριμία της Φόνσου με τον Μίχο – Ο διάλογος με την 12χρονη

Κολωνός: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το σκοτεινό προφίλ του Ηλία Μίχου που κατηγορείται για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης

Ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος για την φρικιαστική υπόθεση των Σεπολίων, φαίνεται πως χρησιμοποιούσε πρόσωπα αποδεκτά στην κοινωνία προκειμένου να χτίσει το προφίλ που ήθελε, ενώ την ίδια στιγμή λειτουργούσε υπογείως για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Ο Ηλίας Μίχος, όπως μετέδωσε το Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων δεν δίσταζε να εμφανίζει την 12χρονη ακόμα και σε τραπέζια με ηθοποιούς για να χτίσει το προφίλ του φιλάνθρωπου.

Το τραπέζι του Μίχου για τους ηθοποιούς

Κάπως έτσι, ο Μίχος, φορώντας τον «μανδύα» του φιλάνθρωπου προσέγγιζε αξιοσέβαστους πολίτες σε μία προσπάθεια να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων όσων υποψιάζονταν κάτι για την δράση του.

Μάλιστα, στην προσπάθεια του αυτή, να πείσει δηλαδή την γειτονιά για την καλοσύνη του, έκανε μέχρι και τραπέζι έξω από το μαγαζί του με καλεσμένη την Άννα Φόνσου.

Το τραπέζι χρονολογικά τοποθετείται πριν από περίπου τρεις μήνες. Το Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων αποκάλυψε πως η 12χρονη είχε μιλήσει τότε με την γνωστή ηθοποιό και φέρνει στο φως τον διάλογο που είχαν.

«Τι κάνεις εδώ, της λέω. “Κάνω θελήματα”, μου λέει «γιατί είμαστε 8 αδέρφια και κανω θελήματα και στον κύριο Ηλία και στο σουβλατζίδικο» είπε η Άννα Φόνσου για τα όσα της είπε η μικρή.

Μόλις πήγε 11.30 η ώρα το βράδυ και εμείς ετοιμαζόμασταν να φύγουμε, της λέω «εσύ τι κάνεις μέχρι τις 11.30 στους δρόμους;». Και μου λέει «εδώ κοντά κάθομαι ή με πάει ο κύριος Ηλίας ή πάω με το ποδήλατο».

Η ίδια ρώτησε τη μικρή και για το σχολείο και εκείνη απάντησε «Ε, καμιά φορά πηγαίνω και σχολείο».

Ο Μίχος «φύτρωνε» δίπλα σε επώνυμους

Ο Ηλίας Μίχος, φρόντιζε να περιστοιχίζεται από πρόσωπα με κοινωνική επιρροή.

Οι άνθρωποι που ήταν πιο κοντά του έβλεπαν τον χαρακτήρα του, αλλά δε μπορούσαν να φανταστούν αυτά που συνέβαιναν.

«Έχει τύχει να συναντηθούμε και σπίτι του να φάμε, ήταν ένας πολύ γλοιώδης άνθρωπος. Φυσικά όμως δεν έδινε ποτέ κάποιο δικαίωμα ώστε να υποθέσουμε ότι υπήρχε περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο. Είχε ανοίξει τον κύκλο του με μεγάλες προσωπικότητες, ήθελε να φτιάξει ένα ωραίο προφίλ έτσι ώστε να καλύπτει τα πράγματα που έκανε» είπε άνθρωπος που τον γνώριζε.

Όταν όμως ο κλοιός άρχισε να σφίγγει γύρω του, ο Ηλίας Μίχος, σύμφωνα με μαρτυρίες, έκανε βόλτες γεμάτος άγχος έξω από το μαγαζί του.

Λίγες μέρες πριν συλληφθεί κοιτούσε συνέχεια έξω από το μαγαζί, δεξιά – αριστερά, αφού όπως φαίνεται, φοβόταν πως τον παρακολουθούσαν.

Στην κάμερα του Star μίλησε και ο πατέρας Νικόλαος, ο οποίος είπε πως ο Ηλίας Μίχος ερχόταν τρεις φορές τον χρόνο από άλλη ενορία από την οποία είχε εκδιωχθεί.