Κολωνός: «Κάθε μέρα καταδεικνύεται περισσότερο η ενοχή της μητέρας»

Κολωνός: Για στοιχεία που καθημερινά συγκλίνουν όλο και περισσότερο στην ενοχή της μητέρας της 12χρονης έκανε λόγο ο αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας

«Περιμένουμε ακόμα την ανακρίτρια τι θα κάνει με υποθέσεις που έχουμε παραδώσει. Καταδεικνύεται μέρα με τη μέρα περισσότερο η ενοχή της μητέρας με μηνύματα που έρχονται στο φως.» ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια.

Και συνέχισε: «Άλλοι άνθρωποι αυτοβούλως έρχονται στη ΓΑΔΑ και δηλώνουν ότι είχαν κάποια επικοινωνία με το παιδάκι. Λένε ότι νόμιζαν ότι ήταν 17 ετών. Είμαστε σε στάση αναμονής αλλά όχι σε επίπεδο ερευνών που προχωρούν.

Το dark web είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση παγκόσμια. Υπάρχει το παγκόσμιο χάος στην παγκόσμια σφαίρα. Με τις σελίδες γνωριμιών όπου υπάρχουν παραβατικές τάσεις, ελέγχονται. Στο blindchat στη σελίδα που έμπαινε και είχε φτιάξει 50 προφίλ, δεν είμαστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κι άλλος. Ψάχνουμε και για συνέργειες, έχουν βγει ονόματα που αναζητούνται και ελέγχονται/ Ήταν μια σελίδα που έμπαινε ο καθένας και είχε μια μεγάλη κινητικότητα».

Τέλος, μιλώντας στο MEGA και αναφερόμενος στον αστυνομικό που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, ανέφερε «Όπως φαίνεται ο αστυνομικός που κατηγορήθηκε πως είχε μπει στη σελίδα δεν αποδεικνύεται ότι είχε κάποια συμμετοχή ή κάποια επαφή με το παιδί».