Κολωνός: Τι ισχυρίζεται ο 36χρονος που είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό

Σεπόλια: «Δεν είχα ποτέ καμία επαφή με τη 12χρονη», είπα φανερά καταβεβλημένος o 36χρονος στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά που κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια, εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως είναι αθώος, ενώ βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Αναμένεται η απόφαση από το Δικαστικό Συμβούλιο, για την προφυλάκισή του ή μη.

Η κάμερα του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας κατέγραψαν αποκλειστικά τα πρώτα του λόγια, μετά την απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας να τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό.

Στην ερώτηση αν δηλώνει αθώος απάντησε «εννοείται». «Δεν είχα ποτέ καμία επαφή με τη 12χρονη», είπα φανερά καταβεβλημένος στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα.

Ο κατηγορούμενος, μετά την πολύωρη απολογία του στην ανακρίτρια, επέστρεψε στο σπίτι του συνοδεία αστυνομικών. Καθώς βγήκε από το αυτοκίνητο της ασφάλειας κρατούσε στα χέρια του μία τσάντα του σούπερ μάρκετ με τα προσωπικά του αντικείμενα. Εκεί τον περίμενε η μητέρα του.

Από την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται πως με την ανήλικη αντάλλαξε μόνο ένα μήνυμα. Μάλιστα όταν την είδε στη φωτογραφία που του έστειλε, της είπε ότι είναι πολύ μικρή και διέκοψε κάθε επικοινωνία, ενώ συνεχίζει να υπεραμύνεται της αθωότητάς του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι ένοχος».

«Μία χαρά είναι το παιδί, το ακούσατε, τα μάθατε. Από ‘κει και πέρα το παιδί δεν έχει καμία συμμετοχή και τελείωσε το θέμα», είπε ο πατέρας του 36χρονου.

Τον περασμένο Μάρτιο ο 36χρονος φέρεται να άνοιξε λογαριασμό στην εφαρμογή γνωριμιών και η 12χρονη, όπως εκείνος ισχυρίζεται, του έστειλε πρώτη μήνυμα.

Ωστόσο, η επικοινωνία τους μέσω μηνυμάτων, σύμφωνα με την ογκωδέστατη δικογραφία, φαίνεται ότι προσδιορίζεται μεταξύ 7 Ιουλίου και τέλος Αυγούστου.