Σεπόλια: Γιατί δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία των συλληφθέντων

Σεπόλια: Ονόματα και διευθύνσεις απαιτεί η κοινή γνώμη, έτσι ώστε να γνωρίζει τους παιδεραστές και κατηγορούμενους ως βιαστές της 12χρονης, ωστόσο, για να δημοσιοποιηθούν απαιτείται συγκεκριμένη διαδικασία

Οι τρεις συλληφθέντες του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, για την υπόθεση στα Σεπόλια, με την κατηγορία της ασέλγειας επί ανηλίκου έναντι χρηματικού αντίτιμου, έχουν ήδη τεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο 33χρονος και ο 34χρονος πήραν τον δρόμο για τη φυλακή καθώς με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ ελεύθερος παραμένει ακόμα ο 36χρονος καθώς υπήρξε διαφωνία των δυο Αρχών.

Μια από τις μεγάλες, κοινωνικές, απορίες ωστόσο είναι το γιατί δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμα τα στοιχεία τους. Το ονοματεπώνυμό τους και οι φωτογραφίες τους παραμένουν άγνωστα για τον κόσμο, ο οποίος επιμένει να ζητάει ονόματα και διευθύνσεις για την υπόθεση στα Σεπόλια έτσι ώστε να γνωρίζει τους παιδεραστές και υποψήφιους παιδοβιαστές που ενδεχομένως να ζουν στη… διπλανή πόρτα.

Την απάντηση στο γιατί δεν έχουμε μάθει ακόμα τα στοιχεία των τριών συλληφθέντων, όπως έγινε για παράδειγμα με τον Ηλία Μίχο και τον Γιάννη Σοφιανίδη, έδωσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Η Κωνσταντία Κασογλίδη μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», του ΑΝΤ1, εξήγησε γιατί παραμένουν ακόμα κρυφά τα στοιχεία των τριών συγκεκριμένων κατηγορούμενων.

«Θα ακολουθηθεί και για τους υπόλοιπους τρεις δράστες η ίδια διαδικασία. Μόλις δοθεί η άδεια από τον εισαγγελέα, θα υπάρξει η δημοσιοποίηση», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την πορεία των ερευνών, η ίδια τόνισε «Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, ενημερώνει κάθε φορά την Ανακρίτρια για να φτάσουμε κάποια στιγμή στο τέλος και να συλληφθούν οι δράστες».