Ηλίας Μίχος: Του γύρισαν την πλάτη γιος και πρώην σύζυγος

Ηλίας Μίχος: Ο 53χρονος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την πρώην σύζυγο και τον γιο του αλλά βρίσκει… τοίχο. Παρακολουθεί συνέχεια τις εξελίξεις από την τηλεόραση στο κελί του

Η καραντίνα του Ηλία Μίχου, για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό, ολοκληρώθηκε από την Τετάρτη (19/10) και έχει μεταφερθεί σε κελί. Μαζί του κρατούνται ο «δράκος» της Ξάνθης και ο βιαστής της Μυρτούς στην Πάρο. Ο 53χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον ΑΝΤ1 είναι διαρκώς «κολλημένος» στην τηλεόραση και παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, την οποία κατηγορείται πως εξέδιδε εκτός από τη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της.

Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, πως ο Ηλίας Μίχος ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από δηλώσεις που κυκλοφόρησαν σε τηλεοπτικούς σταθμούς, με τον δικηγόρο του, κ. Χρονόπουλο, να αναφέρει πως το μεγαλύτερο παράπονο του 53χρονου είναι ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τη σύζυγο και τον γιο του. Υποστήριξε πως ο 53χρονος κάνει έκκληση για να μιλήσει μαζί τους, όμως, μέχρι τώρα οι προσπάθειές του προσκρούουν σε… τοίχο.

Ο γιος και η πρώην σύζυγος δεν θέλουν να τον ξαναδούν, ούτε να του μιλήσουν. Θεωρούν ότι τους κορόιδευε για μεγάλο χρονικό διάστημα, τους εξευτέλισε και τους κατέστρεψε, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό». «Επιβεβαιώνουμε ότι έχει προσπαθήσει. Δεν επιθυμούμε καμία επικοινωνία μαζί του. Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του. Όπως έστρωσε ας κοιμηθεί», φέρονται να έχουν αναφέρει τόσο η πρώην σύζυγος όσο και ο γιος του Ηλία Μίχου.

Συγκρατούμενος με τον «δράκο της Ξάνθης» και τον Πακιστανό που βίασε τη Μυρτώ

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το βράδυ της Τετάρτης, ο Ηλίας Μίχος θα είναι στο ίδιο κελί με τον άνθρωπο που το 2012 βίασε, βασάνισε και έκαψε την 34χρονη Ζωή, σε πιλοτή πολυκατοικίας στην Ξάνθη. Τις επόμενες ημέρες, στο ίδιο κελί θα επιστρέψει και ο Πακιστανός που την ίδια χρονιά βίασε και ξυλοκόπησε βάναυσα την Μυρτώ στην Πάρο. Εκ παραδρομής, μάλιστα, αναφέρθηκε πως ο Πακιστανός δολοφόνησε τη Μυρτώ η οποία βέβαια ζει, όμως, παραμένει καθηλωμένη σε καροτσάκι και αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Στην ίδια πτέρυγα, με αυτή στην οποία θα κρατείται ο Ηλίας Μίχος, θα βρίσκεται και ο βιαστής και δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι συγκρατούμενοί του στο κελί, δηλαδή, θα είναι άνθρωποι που είναι στη φυλακή εδώ και μια δεκαετία.

Στο ίδιο δελτίο ειδήσεων, μάλιστα, αναφέρθηκε πως ο 53χρονος παραμένει ψύχραιμος. Σε όσους τον ρωτούν για την υπόθεση, επαναλαμβάνει διαρκώς το ίδιο πράγμα: «Είμαι αθώος, η μητέρα της την εξέδιδε και μας εκβίαζε όλους».