Σεπόλια: Προφυλακιστέοι οι δύο για γενετήσιες πράξεις κατά της 12χρονης

Σεπόλια: Το δρόμο για τη φυλακή πήραν ο 33χρονος και ο 34χρονος που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό

Διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα προέκυψε για τον 36χρονο πρώην διοικητικό υπάλληλο όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντός των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

Και οι τρεις αρνήθηκαν την κατηγορία που τους αποδίδεται, ενώ δύο εξ αυτών η 12χρονη φέρεται να τους έχει αναγνωρίσει μέσω φωτογραφιών.

Ο 33χρονος και τα ψυχολογικά προβλήματα

Ως μάρτυρες του 33χρονου κατέθεσαν η μητέρα του και ο γιατρός του. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πόρισμα του γιατρού αναφέρονται ψυχωτικές διαταραχές του 33χρονου. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι υπήρξαν τρία ραντεβού με τη 12χρονη, έγιναν δύο συναντήσεις αλλά η τρίτη ματαιώθηκε καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων. Πάντως ο ιδιος φέρεται να υποστηρίζει πως δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Υπενθυμίζεται, πως ο 33χρονος συνελήφθη την Παρασκευή αφού ταυτοποιήθηκε και, όπως προέκυψε από την έρευνα, συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Ο συνήγορός του Γιάννης Μπαρκαγιάννης υποστήριξε πως ο εντολέας του «δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη».

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν ήρθε ποτέ σε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, αν και τη συνάντησε δύο φορές. «Στο πρώτο ραντεβού που είχε κλείσει με την ανήλικη, εκείνη του ζήτησε να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του αυτοκινήτου για να μη φαίνεται τι γίνεται στο εσωτερικό του οχήματος» είπε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε πως ο εντολέας του δεν το δέχτηκε επειδή «έχει χρόνια κατάθλιψη και κλειστοφοβία».

Τι υποστηρίζει ο 36χρονος

Σε πλήρη άρνηση των κατηγοριών που του αποδίδονται προχώρησε ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος που πλέον βρίσκεται σε διαθεσιμότητα από το νοσοκομείο Μεταξά.
Πριν την απολογία του κατέθεσε η αδελφή του.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αποδέχεται τη μια συνάντηση με το παιδί χωρίς να υπάρξει σεξουαλική επαφή. Όπως σχολίασε ο συνήγορος του 36χρονου, Λαμπρος Μπρεάνος, «είχε προφίλ στην πλατφόρμα γνωριμιών, με όλα τα στοιχεία και τα τηλέφωνα του. Μου είπε ότι πήγε στο ραντεβού μαζί της, είδε ότι ήταν ανήλικη και έφυγε χωρίς να κάνει κάτι. Στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει, του ανέφερε πως ήταν 17 ετών».

Ο δικηγόρος σημείωσε πως ο 36χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ξαι «υποβάλλεται σε μετάγγιση αίματος κάθε 10 ημέρες».

Την ίδια γραμμή άρνησης των κατηγοριών ακολούθησε και ο 34χρονος ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.