Σεπόλια – Μπαλάσκας: Ένοχη η μητέρα, θα μπουν κι άλλες κατηγορίες

Σεπόλια: Ότι η μητέρα της 12χρονης θα κατηγορηθεί και με άλλα αδικήματα πέραν της μαστροπείας εκτίμησε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας

Κατηγορηματικός για την ενοχή της μητέρας εμφανίστηκε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος μάλιστα εκτίμησε πως η 38χρονη θα κατηγορηθεί και με αδικήματα πέραν της μαστροπείας.

«Η μάνα είναι ένοχη. Η ενοχή της καταδεικνύεται από το ότι είναι σε κελί στον Κορυδαλλό. Στο κατηγορητήριο της μητέρας θα μπουν και άλλα πράγματα. Όλοι οι φάκελοι έχουν ένα κενό από κάτω που συνέχεια μπαίνουν στοιχεία» ανέφερε συγκεκριμένα.

Παράλληλα, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε σχετικά με τις έρευνες. «Ελέγχουμε συνέχεια και τις σχέσεις των Μίχου και Σοφιανίδη με τη μητέρα. Ελέγχουμε κάθε είδους σχέση. Έχουν βγει σε διάφορα ρεπορτάζ γειτόνισσες ότι πήγαν στο μαγαζί του και δεν ξαναπήγαν γιατί ήταν «γλοιώδης». Η μητέρα της 12χρονης είναι όμορφη. Πρέπει να ερευνήσουμε και άλλους συσχετισμούς του Μίχου με τη μητέρα».

Απολογούνται οι 3 συλληφθέντες

Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθούν σήμερα τα πρωί τρεις άντρες ηλικίας 33, 34 και 36 ετών που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής.

Και οι τρεις εμπλέκονται στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, ενώ αρνούνται την κατηγορία που τους αποδίδεται.

Ειδικότερα, ο 33χρονος σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει ότι έχει πρόβλημα διανοητικό το οποίο φαίνεται πως επιβεβαιώνεται από γιατρό ο οποίος τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ επί 1,5 ώρα. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι υπήρξαν τρία ραντεβού με τη 12χρονη, έγιναν δύο συναντήσεις αλλά η τρίτη ματαιώθηκε καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων. Πάντως ο ιδιος φέρεται να υποστηρίζει πως δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Υπενθυμίζεται, πως ο 33χρονος συνελήφθη την Παρασκευή αφού ταυτοποιήθηκε και, όπως προέκυψε από την έρευνα, συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Ο συνήγορός του Γιάννης Μπαρκαγιάννης υποστήριξε πως ο εντολέας του «δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη».

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν ήρθε ποτέ σε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, αν και τη συνάντησε δύο φορές. «Στο πρώτο ραντεβού που είχε κλείσει με την ανήλικη, εκείνη του ζήτησε να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του αυτοκινήτου για να μη φαίνεται τι γίνεται στο εσωτερικό του οχήματος» είπε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε πως ο εντολέας του δεν το δέχτηκε επειδή «έχει χρόνια κατάθλιψη και κλειστοφοβία».

Σχετικά με τις συνομιλίες που είχε ο πελάτης του με το προφίλ της 12χρονης, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι «θεωρούμε βέβαιο ότι μιλούσε άλλος. Είναι δυνατόν 12χρονων κορίτσι να ξέρει για e-banking και να του απαντά γιατί δεν φαίνεται η μεταφορά των χρημάτων στο ΑΤΜ;».

Τι υποστηρίζουν οι άλλοι δυο

Σε πλήρη άρνηση των κατηγοριών αναμένεται να προχωρήσει και ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος που πλέον βρίσκεται σε διαθεσιμότητα από το νοσοκομείο Μεταξά. Ο συγκεκριμένος φέρεται να ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, αλλά πως έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και ποτέ δεν έχει δώσει χρήματα στο κορίτσι.

Όπως σχολίασε ο συνήγορος του 36χρονου, Λαμπρος Μπρεάνος, «είχε προφίλ στην πλατφόρμα γνωριμιών, με όλα τα στοιχεία και τα τηλέφωνα του. Μου είπε ότι πήγε στο ραντεβού μαζί της, είδε ότι ήταν ανήλικη και έφυγε χωρίς να κάνει κάτι. Στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει, του ανέφερε πως ήταν 17 ετών». Ο δικηγόρος σημείωσε πως ο 36χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ξαι «υποβάλλεται σε μετάγγιση αίματος κάθε 10 ημέρες».

Την ίδια γραμμή άρνησης των κατηγοριών φαίνεται πως θα ακολουθήσει και ο 34χρονος ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.