Σεπόλια: Βρέθηκε ο οίκος ανοχής που πήγαινε ο Μίχος τη 12χρονη

Συγκλονίζουν τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια

Σοκάρουν οι όλο και περισσότερες αποκαλύψεις, για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια, οι οποίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Οι έρευνες, μετά την κατάθεση της ανήλικης, εστιάζονται παράλληλα και στον οίκο ανοχή στον οποίος ο Ηλίας Μίχος οδηγούσε την 12χρονη για να βιαστεί. «Μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον η μικρή πήγαινε στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο οίκος ανοχής, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, ανήκει σε μία γυναίκα κατά της οποίας έχουν ασκηθεί βαρύτατε κατηγορίες.

Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει υποστηρίξει ότι τον χώρο, τον έχει μισθώσει σε άλλο ιδιώτη και με την σειρά του ο ιδιώτης έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τις σχέσεις που είχε με τον Μίχο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες την διεύθυνση του οίκου ανοχής την είχε η γυναίκα. Η έρευνα συνεχίζεται και αναμένεται να κληθούν μάρτυρες που θεωρούνται «κλειδιά».