Σεπόλια: Ζευγάρι είχε προσεγγίσει τη 12χρονη – Νέες αποκαλύψεις από το θείο της

Σεπόλια: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη φρίκη που ζούσε το 12χρονη κορίτσι, που έπεσε θύμα αλλεπάλληλων βιασμών και εκπόρνευσης

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, μαζί με τον 42χρονο συγκατηγορούμενο του πέρασαν το πρωί της Τετάρτης (12/10) το κατώφλι του ανακριτή.

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο της εξελίξεις στην φρικιαστική υπόθεση των Σεπολίων ο θείος της 12χρονης, έφερε στο φως της δημοσιότητας μία ακόμη φρικιαστική πτυχή: πώς ζευγάρι είχε προσεγγίσει το κορίτσι για να έχει μαζί του επαφή!

Σημειώνεται ότι στη δικογραφία περιλαμβάνονται 600 σελίδες με απομαγνητοφωνήσεις συνομιλιών του Μίχου από τις 3 τελευταίες εβδομάδες που οι Αρχές παρακολουθούσαν το κινητό του.

«Έστελνε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger και ακούω τη γυναίκα να λέει: “έλα κορίτσι μου”. Μόλις ακούν εμένα, το έκλεισε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θείος της 12χρονης μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1.

Απείλησε τη 12χρονη με πιστόλι

Όπως ανέφερε ο θείος της 12χρονης, ο Μίχος είχε απειλήσει το παιδί για να το αναγκάσει να εκδίδεται. Μάλιστα όπως αποκάλυψε στην οικογένειά του το κοριτσάκι ο κατηγορούμενος την είχε απειλήσει ακόμα και με πιστόλι.

«Μας είπε προχθές ότι το απείλησε με ένα πιστόλι. “Θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένειά και θα πεινάσετε. Εμένα δεν με πιάνει κανένας και το ξέρεις, έχω επαφές”», ενώ σε άλλο σημείο, ο θείος είπε για τις απειλές: «”Θέλετε να έχετε να τρώτε, θα σου δίνω εγώ λεφτά, πράγματα από το μαγαζί. Πήγαινε στον κύριο να του μιλήσεις, τίποτα δεν θα σου κάνει, θα σου δώσει λεφτά”».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις 3 τελευταίες εβδομάδες που η Αστυνομία παρακολουθούσε τον 53χρονο, είχε ζητήσει από την οικογένεια το παιδί να μην εμφανίζεται πουθενά. Έτσι το παιδί δεν πήγαινε στο μαγαζί και όταν ο κατηγορούμενος τηλεφωνούσε στη 12χρονη, στο κινητό απαντούσε μία αστυνομικός. «Απάνταγε η αστυνομία σε ό,τι στέλνανε αυτοί. Δεν είχε πλέον το κινητό, μας το πήρε η αστυνομία και παρακολουθούσε το κύκλωμα», κατέληξε ο θείος της 12χρονης.