Κρήτη: Στροφή 180 μοιρών από τη μητέρα της 13χρονης που κατήγγειλε τον πατριό της για βιασμό

Κρήτη: Αλλάζει στάση η μητέρα της 13χρονης που κατήγγειλε τον πατριό της για βιασμό μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του 46χρονου

Είναι η γυναίκα που υποστήριζε με θέρμη μπροστά στην κάμερα τον σύζυγό της και αποκαλώντας την κόρη της φαντασιόπληκτη που κατήγγειλε τον πατριό της για βιασμό. «Η κόρη μου ήταν πάντα ευκολόπιστη, έβγαζε συνέχεια από το μυαλό της διάφορες ιστορίες, έλεγε συνέχεια ψέματα», δήλωνε τότε στο Mega η μητέρα της 13χρονης.

Πλέον μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του 46χρονου προφυλακισμένου συζύγου της, η ίδια κάνει στροφή 180 μοιρών και πλέον ισχυρίζεται ότι τηρεί στάση αναμονής και πως δεν παίρνει τη θέση κανενός.

Το 13χρονο κορίτσι επέλεξε τη δασκάλα του στο σχολείο για να εκμυστηρευτεί το δράμα που βίωνε τα τελευταία δύο χρόνια στο σπίτι της. Μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική της εξέταση καθώς δείγματα DNA έχουν σταλεί σε εργαστήριο των Αθηνών για ταυτοποίηση, μια διαδικασία ιδιαίτερα χρονοβόρα.

Παραμένει στο νοσοκομείο η 13χρονη

Η 13χρονη παραμένει για δεύτερη εβδομάδα στην ασφάλεια του νοσοκομείου ήρεμη και υγιής, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου.

«Τη νοσηλεύουμε ακόμη στο νοσοκομείο μας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας την προσέχουν άτομα από το χαμόγελο του παιδιού ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας χρησιμοποιούμε αποκλειστική. Το παιδί είναι ήρεμο, ήσυχο με πολύ καλή διάθεση και καλή ψυχολογία. Επίσης παρακολουθείται και από ψυχολόγο», δήλωσε στο Mega ο Κωνσταντίνος Τερζάκης, διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Έχει σημασία ότι η γυναίκα που έσπευσε να αθωώσει από την πρώτη στιγμή τον σύζυγό της, έχει μείνει πίσω μετά την προφυλάκισή του με πέντε ανήλικα παιδιά και την αποκλειστική ευθύνη για την οικονομική συντήρησή τους.

«Περιμένω να δω τι θα βγει. Ούτε τον έναν κρίνω, ούτε τον άλλον. Ούτε ο κόσμος με ρωτάει εμένα αν έχω να ταΐσω τα παιδιά μου, ούτε ο κόσμος ενδιαφέρεται αν είμαι καλά ή όχι. (Με ενδιαφέρει) αυτή τη στιγμή να μπορέσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ για όλα μου τα παιδιά», δήλωσε η μητέρα της 13χρονης.

Η μητέρα της ανήλικης έχει 3 παιδιά από προηγούμενο γάμο και δύο παιδιά – ένα αγόρι και ένα νεογέννητο μωρό- με τον 46χρονο κατηγορούμενο.

Με πληροφορίες από Mega TV