Αχαΐα: Αρπαγή για ξύλο και λεφτά – «Βεντέτα» ανδρών για… σπασμένα δόντια!

Την Τετάρτη θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή Πατρών οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για αρπαγή και για απόπειρα εκβίασης 43χρονου στην Κάτω Αχαΐα

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» πατέρας και γιος ηλικίας 54 και 24 ετών και ένας 29χρονος μαζί με δυο ακόμα άτομα αγνώστων λοιπών στοιχείων, άρπαξαν από το σπίτι του στη συνοικία «τσιγγάνικα» τον άνδρα και τον μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία σε κοντινή απόσταση από την οικία του.

Εκεί απειλώντας τον για τη ζωή του και της οικογένειάς του, ζήτησαν 20.000 ευρώ προκειμένου να «ξεχαστεί» επεισόδιο που είχε σημειωθεί μεταξύ τους προ ημερών.
Συγκεκριμένα οι τρεις κατηγορούμενοι μετέβησαν στο σπίτι του θύματος, του είπαν να βγει έξω και στη συνέχεια ασκώντας του σωματική βία και παρά τη θέληση του τον έβαλαν στο αυτοκίνητό τους για μια «βόλτα».

Όπως πληροφορείται η «Π», θύτες και θύμα δεν είχαν προσωπικές συναλλαγές, ωστόσο οι δράστες απαιτούσαν την καταβολή του χρηματικού ποσού ως αποζημίωση για τον τραυματισμό ενός εκ των εμπλεκόμενων στο επεισόδιο. Φέρεται από τις «ψιλέ» που έπεσαν να τραυματίστηκε στην οδοντοστοιχία! Για να εκφοβίσουν τον 43χρονο έθεσαν θέμα «βεντέτας» εάν δεν τους δώσει τα χρήματα που θέλουν.

Μετά την προειδοποιητική «βόλτα» ο 43χρονος αφέθηκε ελεύθερος και για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία. Ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών ήταν θέμα χρόνου για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, καθώς ήξεραν με ποιους είχαν να κάνουν και αυτό γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που οι κατηγορούμενοι ενοχλούσαν τον 43χρονο. Πριν την αρπαγή του, είχε υποβάλει μήνυση για εκβίαση σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων.

Πηγή: pelop.gr