Καβάλα: Σκότωσε μητέρα και παιδί επειδή πίστευε ότι θα φύγουν στη Γερμανία

Καβάλα: Τηλεφώνημα-«παγίδα» έκανε το πρωί της Παρασκευής ο 50χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος δολοφόνησε το παιδί του και την εν διαστάσει σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Ο 50χρονος κάλεσε την 30χρονη Ελληνογερμανίδα και της είπε ότι θέλει να τη δει μαζί με το μωρό στο μαντρί. Στις 9.15 το πρωί η γυναίκα και το παιδί έφτασαν εκεί για να συζητήσουν. Εκείνος, ωστόσο, προχώρησε στο διπλό έγκλημα. Σήκωσε τη μονόκαννη καραμπίνα του και σκότωσε το 10 μηνών μωρό και την 30χρονη εν διαστάσει σύντροφό του. Στη συνέχεια, έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι συγγενείς του ζευγαριού στο ορεινό χωριό της Καβάλας γνώριζαν για τα προβλήματα του ζευγαριού, ωστόσο, κανείς δεν περίμενε ότι ο 50χρονος θα έκανε ένα τέτοιο φρικτό έγκλημα.

Ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε για την τραγωδία ήταν ο ξάδελφος του 50χρονου. «Μου τηλεφώνησε και μου είπε έλα στο μαντρί. Πήγα και τους βρήκα όλους νεκρούς».

Η 30χρονη είχε καταγωγή από την Καβάλα. Πριν από λίγα χρόνια αποφάσισε να ζήσει εκεί μόνιμα, λόγω και της σχέσης της με τον 30χρονο, με τον οποίο πριν από 10 μήνες απέκτησαν ένα αγοράκι. Η σχέση τους γρήγορα άρχισε να έχει προβλήματα. Η 30χρονη αποφάσισε να χωρίσουν και έκτοτε ξεκίνησε μία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο 50χρονος κτηνοτρόφος φοβόταν ότι η εν διαστάσει σύντροφός του θα φύγει για τη Γερμανία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πάντως ότι ο 50χρονος έβλεπε κανονικά το παιδί.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από την έρευνα δεν προκύπτει ότι ο δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.