Θεσσαλονίκη: Έχασε τη «μάχη» ο 16χρονος ποδηλάτης – Οι γονείς δωρίζουν τα όργανά του

Ο 16χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στις 22 Σεπτεμβρίου, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ενώ έκανε ποδήλατο

Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή του ο 16χρονος που παρασύρθηκε με το ποδήλατό του από όχημα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης, στις 22 Σεπτεμβρίου, 2022.

Οι γιατροί του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου” όπου νοσηλευόταν δια σωληνωμένος, ανακοίνωσαν σήμερα στην οικογένεια, την τραγική είδηση ότι ο γιος τους δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η οικογένειά του άτυχου μαθητή, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του.

Νωρίτερα, μαθητές του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης όπου φοιτούσε ο 16χρονος Μιχάλης, πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση. Κρατώντας πανό, πλακάτ και φορώντας μαύρα ρούχα, οι μαθητές περπάτησαν σιωπηλά σε δρόμους της γειτονιάς.

Η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης, Μελίνα Καλαϊτζίδη, “λύγισε” και ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για τον συμμαθητή της, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. “Είναι πολύ δύσκολο το συναίσθημα. Έχουμε δρόμους που δεν έχουν πεζοδρόμια και χωρίς φανάρια. Το παιδί ήταν πολύ ευγενικό και είναι πολύ δύσκολο να χάνουμε έναν μαθητή γιατί ίσως δεν τηρήθηκαν κάποιοι οδικοί κανόνες. Δεν υπάρχει σεβασμός στους κανόνες, που προστατεύουν εμάς” τόνισε μεταξύ άλλων η νεαρή μαθήτρια.