Νεκρό πρώην μοντέλο στους Αγίους Θεοδώρους

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα ηλικίας περίπου 35 ετών, η οποία ήταν πρώην φωτομοντέλο – Είχε συνεργαστεί με πολλούς, διάσημους σχεδιαστές στο παρελθόν

Ερωτήματα προκαλεί ο θάνατος πρώην φωτομοντέλου, η οποία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Πέμπτης στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, την άτυχη κοπέλα εντόπισε η οικιακή βοηθός που πήγε να καθαρίσει το σπίτι. Όταν αντίκρισε την γυναίκα νεκρή ειδοποίησε αμέσως της αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για νεκροψία – νεκροτομή και μέχρι τώρα, δεν έχει γίνει γνωστό τι μπορεί να προκάλεσε το θάνατό της.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από αρκετά χρόνια ο αδερφός της κοπέλας πέθανε, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο. Έπειτα από αυτή την απώλεια η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα πριν από τρεις μέρες πέθανε και ο παππούς της. Επιπλέον, η μητέρα της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας σε σοβαρή κατάσταση.

Η άτυχη νεαρή γυναίκα, όπως λένε κάτοικοι στο Loutrakiblog.gr ήταν ηλικίας περίπου 35-37 χρόνων. Ενώ αναφέρουν ότι είχε συνεργαστεί με πολλούς διάσημους σχεδιαστές.