Λαμία: Νέα επίθεση σκύλου – Γυναίκα κατέληξε στο Νοσοκομείο

Η γυναίκα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της όταν της επιτέθηκε το αδέσποτο. Το σκυλί την δάγκωσε στο πόδι και ελαφρά στο χέρι

Τρίτη επίθεση σκύλου σε πολίτη σημειώθηκε μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα. Τις προηγούμενες ημέρες επίθεση δέχτηκε μια γυναίκα και χτες (28/9) ένα παιδάκι στη Λαμία.

Αυτή τη φορά θύμα είναι μία 59χρονη που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της στη βόρεια Λαμία. Ήταν λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Τετάρτης (28/9), όταν ξαφνικά ένα μεγαλόσωμο σκυλί επιτέθηκε στο σκυλάκι της το οποίο για να το προστατέψει το πήρε στην αγκαλιά της.

Το αδέσποτο τότε την δάγκωσε στο πόδι και ελαφρά στο χέρι. Η γυναίκα κατάφερε να απομακρυνθεί και να αναζητήσει βοήθεια, έξω από το 17ο Δημοτικό, όπου έφτασαν πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ. αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρει το Lamiareport, οι διασώστες πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στην 59χρονη και στη συνέχεια τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο Λαμίας. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στη γύρω περιοχή εντοπίζοντας τέσσερα τουλάχιστον μεγαλόσωμα σκυλιά, τα οποία δεν ταίριαζαν στην περιγραφή, ούτε έδειξαν επιθετικότητα.

Ειδοποιήθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός που μαζί με τον υπεύθυνο περισυλλογής άρχισαν να οργώνουν τη βόρεια Λαμία για τον εντοπισμό του επικίνδυνου σκύλου και οποιοδήποτε άλλο σκυλί δεν είναι με κολάρο, απόδειξη ότι πρόκειται για καινούρια εγκατάλειψη.