Βίντεο ντοκουμέντο από τον τσακωμό που οδήγησε στον ξυλοδαρμό 13χρονου στον Βόλο

Έκταση μάστιγας τείνουν να πάρουν τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων οι οποίοι χτυπούν, εκφοβίζουν, ακόμα και κλέβουν, μικρότερα παιδιά, συνομηλίκους μέχρι και ενήλικες

Ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο έρχεται να ρίξει φως στη δράση των παραβατικών ανηλίκων, το οποίο τραβήχτηκε το απόγευμα το περασμένου Σαββάτου (17/09), από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας καφετέριας στον Υμηττό.

Όπως φαίνεται ένας 13χρονος να συνομιλεί με έναν από τους ανήλικους δράστες, ενώ γύρω τους έχουν συγκεντρωθεί και άλλα άτομα. Ξαφνικά, ο 14χρονος του αρπάζει το καπέλο και απομακρύνεται. Τότε ο 13χρονος μπαίνει μέσα στην καφετέρια και φαίνεται να ζητά βοήθεια από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ενημερώνοντάς τον για το τι έχει συμβεί. Ο ιδιοκτήτης του καφέ πηγαίνει προς τον 14χρονο, ο οποίος αμέσως του δίνει το καπέλο το οποίο και επέστρεψε στον 13χρονο.

Το παραπάνω βίαιο περιστατικό δεν ήταν το τελευταίο αφού την αμέσως επόμενη ημέρα ο 14χρονος μαζί με δύο ακόμα συνομήλικους του χτύπησαν και λήστεψαν τον ίδιο 13χρονο.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οι τρεις 14χρονοι που συμμετείχαν στο περιστατικό. Σημειώνεται ότι, δικογραφία σχηματίστηκε και κατά του 13χρονου για σωματικές βλάβες, απειλή και εξύβριση.