Λήξη συναγερμού στην Κω: Επέστρεψε σπίτι της μετά από εννέα ημέρες η μαθήτρια

Την ανήλικη αναζητούσε η οικογένειά της και από τις 11 Σεπτεμβρίου και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της

Λήξη συναγερμού για την 14χρονη, που εξαφανίστηκε από την Κω στις 9/9, με την εμφάνιση της ίδιας και του 20χρονου συντρόφου της στο Τμήμα Ασφαλείας του νησιού.

Την ανήλικη αναζητούσε η οικογένειά της και από τις 11 Σεπτεμβρίου και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Όπως φαίνεται, η 14χρονη και ο 20χρονος σύντροφός της, αποφάσισαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους και να θέσουν τέλος στην αγωνία των συγγενών και των φίλων τους που τους αναζητούσαν.

Η εξαφάνιση της 14χρονης δηλώθηκε από τη μητέρα της, στις 11/9. Ειδικότερα ανέφερε ότι είδε την κόρη της για τελευταία φορά την Παρασκευή 9/9 στις 07:00 όταν έφυγε από την οικία της για να πάει σε μια δουλειά.

Στις 08:30 επικοινώνησε μαζί της στο κινητό της τηλέφωνο και της ανέφερε ότι θα πάει στην θάλασσα με φίλους της. Την κάλεσε ξανά στις 15:30 στο κινητό ενός φίλου της με τον οποίο γνώριζε ότι έκαναν παρέα και της είπε να επιστρέψει στο σπίτι. Έκτοτε δεν έχει καταφέρει να ξαναέρθει σε επικοινωνία μαζί της.

Στις 11/9 το απόγευμα ένας 49χρονος Αλβανός πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και δήλωσε ότι ο 20χρονος γιος του βρίσκεται μαζί με την 14χρονη σε άγνωστο μέρος.

Συγκεκριμένα ενημέρωσε ότι την 10η Σεπτεμβρίου 2022 ο γιος του του δήλωσε ότι βρίσκεται μαζί με την ανήλικη, ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι η ίδια δεν θέλει να επιτρέψει στο σπίτι της, όμως έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, από τις έρευνες προέκυψε ότι ο 20χρονος ταξίδεψε στις 19:50 της 9ης Σεπτεμβρίου από την Κω με προορισμό τον Πειραιά με πλοίο της γραμμής.