Άνω Λιόσια: Δολοφονική επίθεση με τσιμεντόλιθο δέχθηκε ένας 40χρονος – Τραυματίστηκε σοβαρά

Δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του δέχτηκε ένας 40χρονος στα Άνω Λιόσια, επειδή «τόλμησε» να κάνει παρατήρηση σε δύο νεαρούς που είχαν στη διαπασών τη μουσική του αυτοκινήτου τους

Στις 04.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένας εκκωφαντικός θόρυβος ξύπνησε τον 40χρονο. Ήταν η δεύτερη φορά που περνούσε το ίδιο αυτοκίνητο από τη γειτονιά. Τότε αποφάσισε, μαζί με τον αδερφό του, να βγουν έξω για να τους ζητήσουν να κλείσουν τη μουσική.

«Μόλις φθάνουμε κοντά, βάζουν την όπισθεν για να μας πατήσουν. Φθάσανε κοντά στα πόδια μας και κάναμε στην άκρη, ο ένας δεξιά και ο άλλος αριστερά για να μην μας πατήσουν, εκείνη την στιγμή κατεβήκαν κάτω, εγώ πήγα στο σπίτι γιατί ήμουν με το εσώρουχο», λέει ο αδερφός του θύματος.

Ο ένας από τους δύο δράστες, όταν βγήκε από το αυτοκίνητο, πήρε έναν τσιμεντόλιθο και άρχισε να χτυπά τον 40χρονο σε όλο του το σώμα, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

«Του τον έριξε στον αυχένα, ζαλίστηκε, έπεσε κάτω, αρχίσανε να τον βαράνε και οι δύο μαζί, παντού, χέρια πόδια, και με τον τσιμεντόλιθο του ρίξανε μία στο στήθος».

Η άμεση παρέμβαση ενός γείτονα, του έσωσε τη ζωή.

«Την ώρα που είχε πιάσει ο ένας μια μεγάλη πέτρα, που ήταν δίπλα στον τσιμεντόλιθο και ήθελε να του τη ρίξει στο κεφάλι, τον τράβηξε ένας γείτονας και εκείνη την στιγμή που τον τράβηξε ο γείτονας, ο οδηγός έλεγε στον συνοδηγό “σκότωσέ τον, τελείωσέ τον”».

Από τα βίαια χτυπήματα, ο 40χρονος υπέστη κάταγμα στο γόνατο, του κόπηκε ο τένοντας και χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Παραμένει στο νοσοκομείο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να κάνει πλαστική επέμβαση.

Η οικογένεια, που ζει σε αυτή τη γειτονιά τα τελευταία 40 χρόνια, σκέφτεται πλέον να νοικιάσει το σπίτι και να μετακομίσει σε άλλη περιοχή.