Τρόμος στον Βόλο: Επίθεση αγέλης σκύλων σε μητέρα με παιδί – Τα σκυλιά είχαν επιτεθεί και σε 8χρονο

Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε μητέρα και παιδί στον Βόλο – Το θύμα αναφέρει ότι τα ίδια σκυλιά είχαν επιτεθεί σε 8χρονο πριν από λίγες ημέρες

Πληθαίνουν αντί να μειώνονται τα περιστατικά επίθεσης αδέσποτων σκύλων σε ανυποψίαστους πολίτες. Δυστυχώς οι επιθέσεις σκύλων στην Ελλάδα με θύματα παιδιά αλλά και ενήλικες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Αυτή τη φορά θύμα ήταν μια μητέρα και το παιδί της στα Κάτω Λεχώνια Βόλου.

Μητέρα και παιδί έζησαν τον απόλυτο τρόμο όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια αγέλη αδέσποτων σκυλιών. Οι δυο τους βρίσκονταν στο δρόμο όταν ξαφνικά τα συγκεκριμένα ζώα εμφανίστηκαν μπροστά τους, η μητέρα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και από την επίθεση έπεσε στο έδαφος ενώ το παιδί της τρομοκρατημένο έτρεξε για να σωθεί.

Οι γείτονες, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, άκουσαν τις φωνές και προσπάθησαν να διώξουν τα άγρια σκυλιά και να γλιτώσουν την μητέρα από τα δόντια τους.

Η μητέρα ανέφερε ότι πρόκειται για την ίδια αγέλη που είχε επιτεθεί σε ένα οχτάχρονο παιδί, στις αρχές Σεπτεμβρίου, επίσης στα Λεχώνια.

Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε 40χρονο

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό ότι ένας σκύλος ξέφυγε από την προσοχή του ιδιοκτήτη του στον Βόλο, βγήκε από το σπίτι και επιτέθηκε σε περαστικό. Ο άτυχος άνδρας ηλικίας 40 ετών τραυματίστηκε, ενώ ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο ιδιοκτήτη του σκύλου επειδή το τετράποδο επιτέθηκε και δάγκωσε τον 40χρονο που περνούσε τυχαία.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο άνδρας κατηγορείται ότι δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας με αποτέλεσμα ο σκύλος του να βγει από το σπίτι και να επιτεθεί στον 40χρονο, προκαλώντας του ελαφρά τραύματα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Βόλου.