Θρίλερ στη Καστοριά: Θαμμένη σε γήπεδο εντοπίστηκε η γυναίκα που αναζητείτο

Η γυναίκα ζούσε στο Δενδροχώρι Καστοριάς μαζί με τον γιο της, ο οποίος είχε δηλώσει και την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο Δενδροχώρι, Καστοριάς η οποία είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη πριν από δυο ημέρες.

Το άψυχο σώμα της ηλικιωμένης εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (17/9) από αστυνομικούς στο γήπεδο του Δενδροχωρίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως η γυναίκα ήταν θαμμένη στο σημείο, αλλά σκυλιά ή άγρια ζώα, έσκαψαν και ξέθαψαν το πτώμα.

Η γυναίκα ζούσε στο Δενδροχώρι μαζί με τον γιο της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα, αλλά στη συνέχεια παρέμεινε στην ασφάλεια Καστοριάς για πολλές ώρες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν βρίσκεται υπό κράτηση.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να αποκαλύψει τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας, με τις αρχές να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο θάνατος της γυναίκας να προήλθε από εγκληματική ενέργεια, ούτε και το σενάριο να πέθανε από παθολογικά αίτια και στη συνέχεια κάποιος να την έθαψε.