Καβάλα: Ο συζυγοκτόνος της φαρμακοποιού θέλει να γράψει βιβλίο για εκείνη για να την… τιμήσει!

Ο συζυγοκτόνοας μάλιστα καλεί όσα παντρεμένα ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους να επικοινωνήσουν… μαζί του για να τους δώσει βοήθεια

Μέσα από τις φυλακές, όπου είναι προφυλακισμένος, μίλησε ο γυναικοκτόνος της Καβάλας, ο οποίος τον περασμένο Μάιο δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της. Δηλώνει μετανοιωμένος και μάλιστα για να πείσει για τη μεταμέλειά του, λέει ότι σκέφτεται να γράψει ένα βιβλίο για εκείνη…για να μην ξεχαστεί.

Προφανώς μην έχοντας συνείδηση της πράξης του, καλεί μάλιστα όσους έχουν προβλήματα στον γάμο τους να επικοινωήσουν μαζί του για να τους βοηθήσει.

Την ζήλευε παθολογικά

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, ενώ ο δράστης φέρεται να ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του. Όταν εκείνη του ζήτησε διαζύγιο, τη δολοφόνησε και κάθισε επτά ολόκληρες ώρες δίπλα στο πτώμα της. Προσπάθησε μάλιστα να παραπλανήσει τους οικείους της, στέλνοντας μηνύματα από το κινητό της τηλέφωνο.

Ο ίδιος δηλώνει τώρα μετανιωμένος και κάνει λόγο για μια κακιά στιγμή που στοίχισε τη ζωή στη σύζυγό του.

“Έχω μετανιώσει, ήταν μια καλή γυναίκα, άξια μητέρα και επιστήμονας. Δεν της άξιζε αυτό που έγινε”, είπε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star.

Παραδέχθηκε ότι τόσο κατά τη διάρκεια της γνωριμίας τους, όσο και κατά τη διάρκεια του γάμου τους υπήρξαν προβλήματα και δυσκολίες, κυρίως οικονομικής φύσεως. Όπως είπε αναγκάστηκε για λόγους εργασίας να λείπει πολύ συχνά από το σπίτι κι αυτό στέρησε από τον ίδιο και τη σύζυγό του οικογενειακές στιγμές.

“Είχαμε καβγάδες, αλλά για ασήμαντα θέματα που λύνονταν εκείνη τη στιγμή. Δεν υπήρξαν ποτέ περιστατικά βίας και ποτέ δεν πρόσβαλε ο ένας τον άλλο. Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω τη σύζυγό μου. Πριν γίνει το κακό είχε γίνει ένας καβγάς, αλλά είχε λήξει και συνεχίσαμε και οι δύο τη μέρα μας. Κάποια πράγματα είχαν δρομολογηθεί και είχαμε συμφωνήσει. Όμως τελευταία στιγμή έκανε κάτι που τα άλλαξε όλα. Με τράβηξε πίσω και μπήκαμε σε μια άλλη κατάσταση που δεν μπορούσα να τη δεχθώ”, είπε, απαντώντας σε ερώτηση για το τί έγινε τη μοιραία μέρα του φόνου.

Πρόσθεσε ακόμα ότι δεν θέλει η σύζυγός του να ξεχαστεί, ενώ κάλεσε άνδρες που έχουν προβλήματα με τις συζύγους τους να επικοινωνήσουν μαζί του στη φυλακή για να τους βοηθήσει.

“Δεν θέλω να ξεχαστεί αυτή η γυναίκα. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Ίσως γράψω ένα βιβλίο για εκείνη. Όσο ζω πρέπει να κάνω κάτι για να επανορθώσω για τα παιδιά μου. Τα ζευγάρια πρέπει να επικοινωνούν, να απευθύνονται σε ειδικούς και να ζητούν βοήθεια. Να με πάρουν τηλέφωνο όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα για να τους πω πώς μπορείς να καταλήξεις στη θέση μου από τη μια στιγμή στην άλλη”, είπε.

Μεγάλο του παράπονο είναι ότι δεν επικοινωνεί με τα παιδιά του, παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο έχει αποφασίσει να επικοινωνεί μαζί τους μια φορά τον μήνα.

“Παρακωλύεται η επικοινωνία με τα παιδιά μου από κάποια πρόσωπα. Δεν ξέρω τι τους έχουν πει. Τους έστειλα ένα γράμμα, που τους έγραφα πέντε πράγματα, τους ζητούσα συγγνώμη και τους έλεγα να προσέχουν ο ένας τον άλλο, αλλά δεν έφτασε ποτέ στα χέρια τους”, είπε.

Τέλος αρνήθηκε ότι είχε προμελετήσει τη δολοφονία της συζύγου του στην Καβάλα, τονίζοντας ότι όσο ζει θα θυμάται πάντα ό,τι έκανε.

Πηγή: thestival.gr