Νέα Φιλαδέλφεια: Εφιάλτης για γυναίκα μέρα μεσημέρι που δέχθηκε επίθεση από Ρομά – Βίντεο ντοκουμέντο

Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την επίθεση νεαρών μέρα μεσημέρι σε μια γυναίκα στη Νέα Φιλαδέλφεια και την κλοπή της τσάντας της

Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το Policenews, δείχνει την ανενόχλητη δράση τεσσάρων ατόμων στην Νέα Φιλαδέλφεια, οι οποίοι περπατούν σε ένα κεντρικό δρόμο και κάποια στιγμή, μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά περνά από δίπλα τους μία γυναίκα.

Εκείνη την στιγμή ο ένας από τους τέσσερις της παρέας, την κοιτά κι ενώ της έχουν προσπεράσει γυρνά πίσω και αρπάζει την γυναίκα και προσπαθεί να της αποσπάσει την τσάντα της. Η γυναίκα αντιστέκεται και τότε και το δεύτερο μέλος της συμμορίας λαμβάνει δράση.

Η αστυνομία έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τα τέσσερα μέλη της συμμορίας. Πρόκειται για Ρομά. Το σοκαριστικό της υπόθεσης ληστείας, είναι ότι οι δυο δράστες είναι ανήλικοι 12 και 15 ετών.

Μάλιστα εξετάζεται από την αστυνομία να έχουν συμμετάσχει – λίγα 24ωρα πριν από αυτή την επίθεση στην γυναίκα- σε ληστεία με θύμα ένα άτομο με κινητικά προβλήματα σε καροτσάκι.

Ο 24χρονος της παρέας που φαίνεται να έκανε την επίθεση, έχει πλούσιο ποινικό μητρώο για διάφορα αδικήματα, ενώ δίνει το παρών σε Τμήμα Ασφαλείας της Δυτικής Αττικής.