Δολοφονία στα Πετράλωνα: Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε τα στοιχεία του θύματος

Πρόκειται για τον Τούρκο υπήκοο που γάζωσε και τραυμάτισε Κούρδους την περασμένη Παρασκευή στη Πλ. Βάθη

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Κυριακής στα Πετράλωνα, καθώς νεκρός έπεσε ένας άνδρας από σφαίρες σε επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Μια γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, άκουσε τα ξημερώματα πυροβολισμούς και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία όταν έφτασε στο σημείο, εντόπισε το θύμα στην οδό Αλκμήνης 107. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης ή οι δράστες, είχαν στήσει ενέδρα και «άδειασαν» επάνω στον άνδρα ένα 9άρι πιστόλι.

Στο σημείο βρέθηκαν 15 κάλυκες. Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση, εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο άνδρας φέρει τραύματα από σφαίρες στο θώρακα και στο κεφάλι, ενώ βρέθηκε να μη φορά την μπλούζα του.

Μάλιστα, δίπλα στο θύμα, που πυροβολήθηκε καταμεσής του δρόμου, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών. Σχετικά με την αταυτότητα του θύματος οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως πρόκειται για αλλοδαπό. Ωστόσο λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι έγινε γνωστό πως ο άνδρας είναι καταχωρημένος στα αρχεία της Αστυνομίας με πολλά ονόματα και διάφορες υπηκοότητες. Μια από τις υπηκοότητες που έχει καταγραφεί είναι και η τουρκική. Επίσης το θύμα είναι σεσημασμένο για ναρκωτικά.