Τραγωδία στη Φωκίδα: Συγκλονιστική αποκάλυψη – Οι δύο νέοι σκοτώθηκαν για ένα νεκρό σκυλί

Γαλαξίδι: Τραγωδία με δυο παιδιά, 24 και 21 ετών, να χάνουν τη ζωή τους μετά από σφοδρό τροχαίο – Για να μην πατήσει ένα σκυλάκι στο δρόμο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο δέντρο, στο Γαλαξίδι 

Για να μην πατήσει ένα σκυλάκι στο δρόμο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο δέντρο, στο Γαλαξίδι. Αυτό είναι το νέο στοιχείο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου και στοίχισε τη ζωή σε δύο νέα παιδιά, ηλικίας 24 και 21 ετών. Ειρωνεία της τύχης είναι ότι το σκυλάκι ήταν ήδη νεκρό, σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «ΏΡΑ Φωκίδας».

Γυρνούσαν από νυχτερινή διασκέδαση

Το φοβερό τροχαίο έγινε στις 6:15΄ το πρωί του Σαββάτου στην είσοδο του Γαλαξιδίου όταν τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ένα Opel Corsa μαύρο, βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να διαλυθεί.

Δυστυχώς τα δυο νέα παιδιά, όπως αναφέρει το lamiareport που επέβαιναν σε αυτό βρήκαν τραγικό θάνατο επί τόπου.

Πρόκειται για έναν 24χρονο από το Γαλαξίδι και μια 21χρονη από την Θεσσαλονίκη, που σπούδαζε στο στο τμήμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Άμφισσα.

Το αυτοκίνητο είχε κοπεί στα δυο…Orafok.gr

Μόλις 70 μέτρα μακριά από το σπίτι του αγοριού

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι το τροχαίο δυστύχημα έγινε μόλις 70 μέτρα από το σπίτι του 24χρονου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το αυτοκίνητο διαλύθηκε κυριολεκτικά.

Πηγή φωτογραφιών: Orafok.gr