Τραγωδία στη Φωκίδα: Τα παιδιά σκοτώθηκαν 100 μέτρα από το σπίτι του αγοριού

Γαλαξίδι: Τραγωδία με δυο παιδιά, 24 και 21 ετών, να χάνουν τη ζωή τους μετά από σφοδρό τροχαίο. Μάρτυρας του δυστυχήματος μίλησε για τις πρώτες στιγμές μετά την πρόσκρουση

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η Φωκίδα, καθώς δυο νέα παιδιά, ένα αγόρι 24 ετών και ένα κορίτσι 21 ετών, έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν να καρφώνεται σε ένα δέντρο και να μετατρέπεται σε άμορφη μάζα.

Ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο στα πρώτα δευτερόλεπτα της τραγωδίας, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές. «Τι να σας πω, δεν είναι για περιγραφή… Ένα δράμα… Ένα αυτοκίνητο κομμένο στα δυο, δύο παιδιά νεκρά, τι άλλο να πω… Κοιμόμουν, το σπίτι μου είναι 50μ. από την εθνική. Άκουσα το μπαμ, σηκώθηκα και σε ένα λεπτό ήμουν εκεί», είπε αρχικά.

«Είδα ένα σκυλί εκεί σκοτωμένο, αλλά μου είπαν πως ήταν από ώρα σκοτωμένο εκεί, ίσως προσπάθησαν να το αποφύγουν. Το αυτοκίνητο ήταν καρφωμένο σε ένα πεύκο. Ενημερώσαμε την αστυνομία, ήρθαν οι άνθρωποι εκεί, ήρθε η τροχαία. Ήρθε κι η μάνα του παιδιού, τι να πω…», πρόσθεσε.

Το αυτοκίνητο είχε κοπεί στα δυο…Orafok.gr

Στη συνέχεια ανέφερε πως το ασθενοφόρο έφτασε σε φυσιολογικό χρόνο, από την Άμφισσα είχε ξεκινήσει, ενώ ανέφερε πως τα παιδιά ήταν ήδη νεκρά όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες. «Τα είδα κάτω μπρούμητα», ανέφερε.

Τέλος, σημείωσε πως γνώριζε το αγόρι που έχασε τη ζωή του, καθώς το δυστύχημα έγινε 100 μέτρα από το σπίτι του παιδιού, δίπλα στο δικό του. «Μένουμε δίπλα, το σπίτι τους ήταν 100 μέτρα από το δυστύχημα. Με το παιδί δουλεύαμε μαζί. Είμαστε οικογενειακοί φίλοι, δυστυχώς είναι τραγικό αυτό που έγινε».

Πηγή φωτογραφιών: Orafok.gr