Βόλος: Πατέρας «μπούκαρε» σε πάρτι και χτύπησε την κόρη του

Η 16χρονη φέρεται να ανέφερε πως ο πατέρας της είναι βίαιος, τόσο απέναντι στην μητέρα της, όσο και στην ίδια, αλλά ο φόβος ήταν αυτός που δεν της άφηνε να τον έχουν καταγγείλει μέχρι σήμερα

Σκηνές τρόμου έζησε μία 16χρονη κοπέλα η οποία βρισκόταν σε χώρο όπου πραγματοποιούνταν πάρτι γενεθλίων, καθώς ο πατέρας της, εισέβαλε βρίζοντας αρχικά την φίλη της κόρης του ενώ στη συνέχεια άρχισε να σπρώχνει και να χτυπά το ίδιο του το παιδί προς το αυτοκίνητο.

Η 16χρονη, έχοντας στο πλευρό της την φίλη της, όπως αναφέρει το magnesianews, κατήγγειλαν το γεγονός στην Aστυνομία, εξιστορώντας τα όσα εφιαλτικά έζησαν.

Η 16χρονη φέρεται να ανέφερε πως ο πατέρας της είναι βίαιος, τόσο απέναντι στη μητέρα της, όσο και στην ίδια, αλλά ο φόβος ήταν αυτός που δεν της άφηνε να τον έχουν καταγγείλει μέχρι σήμερα.

Η Εισαγγελία Βόλου παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθεί αν τελέστηκαν τα αδικήματα της σωματικής βλάβης, ενώ ζητά να διεξαχθεί και έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν μητέρα και κόρη.