Λάρισα: Αιματηρός καυγάς – Χτυπούσαν στα κεφάλια με ξύλα και σίδερα

Η Υποδιεύθυνσή Ασφάλειας Λάρισας, μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι τρεις παθόντες, αναζητούσε έξι Ρομά, προκειμένου να τους συλλάβει για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό σε βάρος τριών άλλων Ρομά

Εκτός κινδύνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλευόταν χθες ένας 29χροvos Ρομά, έχοντας δεχθεί χτύπημα με ένα σίδερο στο κεφάλι, σε έναν αιματηρό καβγά που – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» – σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου, μεταξύ δύο παρεών στη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Υποδιεύθυνσή Ασφάλειας Λάρισας, μετά από μήνυση που κατέθεσαν χθες οι τρεις παθόντες, αναζητούσε έξι Ρομά, προκειμένου να τους συλλάβει για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό σε βάρος τριών Ρομά. Όπως ερευνάται επίσης και το κίνητρο της αιματηρής επίθεσης που είχε ως αποτέλεσμα οι τρεις παθόντες να καταλήξουν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με τον ένα εξ αυτών, λόγω των τραυμάτων του, να διακομίζεται στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Οι έξι δράστες (ηλικίας 20, 33, 41, 43, 45 και 61 ετών αντίστοιχα), όπως και οι τρεις παθόντες (ηλικίας 22, 29 και 31 ετών) είναι όλοι τους κάτοικοι της Νέας Σμύρνης και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, στις 19.30 προχθές το απόγευμα ο 41χρονος, ο 45χρονος, ο 33χρονος, ο 43χρονος και ο 20χρονος προκάλεσαν σωμάτιά βλάβες στον 31χρονο, χτυπώντας τον με τα χέρια στο σώμα. Λίγη ώρα αργότερα, ο 20χρονος προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 22χρονο χτυπώντας τον με ένα ξύλο στο κεφάλι, ενώ ο 33χρονος δράστης προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 29χρονο παθόντα χτυπώντας τον με ένα σίδερο στο κεφάλι. Σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλθηκαν ο 61χρονος φέρεται να πυροβόλησε άσκοπα.

Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες χωρίς να απαιτηθεί να νοσηλευθούν, ο 22χρονος και ο 31χρονος σε αντίθεση με τον 29χρονο που, λόγω των τραυμάτων, διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για νοσηλεία και περαιτέρω εξετάσει. Μετά την υποβολή μηνύσεων χθες, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας αναζητούσε τους έξι Ρομά.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία