Βόλος: Απείλησε να σκοτώσει με καραμπίνα τον πρώην σύζυγο της φίλης του

Με την χρήση όπλου απείλησε να σκοτώσει τον πρώην σύζυγο της φίλης του ένας 6χρονος στον Βόλο

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απειλής, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας βρίσκεται ένας 61χρονος, ο οποίος απείλησε με καραμπίνα τον 55χρονο πρώην σύζυγο της συντρόφου του, στο σπίτι της, στις Αλυκές Βόλου.

«Φύγε γιατί θα πυροβολήσω», είπε ο 61χρονος δράστης στον 55χρονο πρώην σύζυγο που ταμπουρώθηκε στο σπίτι και κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο δράστης του περιστατικού οδηγήθηκε την Τρίτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αντιμετωπίζοντας τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα της απειλής, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, ενώ η 41χρονη μάρτυρας απουσίαζε και η δίκη αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9 Αυγούστου. Οι πρώην σύζυγοι συναντήθηκαν για καφέ και οταν το απόγευμα ο 55χρονος άφησε την 41χρονη στο σπίτι της, ζήτησε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο. Ξαφνικά ακούστηκαν φωνές στην αυλή και δυνατά χτυπήματα στην πόρτα, αλλά και ένας πυροβολισμός. Μόλις πήγε να ανοίξει βρέθηκε αντιμέτωπος με την κάνη της καραμπίνας και έναν άγνωστο άντρα να τον απειλεί. Έκλεισε την πόρτα και ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ ο δράστης συνέχιζε την προσπάθεια να μπουκάρει στο σπίτι.

Όταν έφτασε η αστυνομία ο 61χρονος δήλωσε πως είδε κινητικότητα στο σπίτι της φίλης του και πίστευε πως ήταν κλέφτης και δεν πίστευε πως ήταν ο πρώην σύζυγος της 41χρονης. Μετά από την πράξη του έφυγε και πέταξε το όπλο σε παρακείμενο οικόπεδο, όπου το εντόπισαν οι αστυνομικοί.